Eintracht mod Bayern München i 1. Bundesliga runde 24 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Eintracht på lørdag i 1. Bundesliga. Alt andet end en sejr til Bayern München vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Eintracht indtager en plads som nummer 10 i tabellen med 31 point efter 23 kampe. På de 23 runder Bayern München har afviklet, har de indsamlet 52 point og ligger nummer 1 i stillingen.

Eintracht har brug for en sejr på lørdag for at lukke afstanden til Bayern München i stillingen i 1. Bundesliga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Eintracht har før kampen den kommende lørdag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 18 mål. Det er lig med 1.8 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 1 gange.

Bayern München kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste 10 kampe. De har et gennemsnit på 2.9 mål pr. kamp, svarende til 29 mål i alt. De måtte finde sig i 12 scoringer imod, eller et snit på 1.2 pr. kamp, hvor de holdt rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Eintracht v Bayern München.

 • Der er scoret imod Eintracht i 15 af de seneste 17 hjemmekampe
 • Eintracht tabte deres seneste 3 hjemmekampe
 • Eintracht har ikke vundet deres seneste 3 hjemmekampe
 • Bayern München scorede i 49 af deres seneste 50 udekampe
 • Bayern München vandt 10 af 12 af deres seneste kampe
 • Bayern München har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
 • I 6 af de seneste 8 udekampe Bayern München har spillet, har begge hold scoret
 • Eintracht har scoret imod i 25 af de senest 26 kampe mod Bayern München
 • I 10 ud af 11 seneste Eintracht kampe mod Bayern München var antallet af mål over 2.5
 • I 5 af de seneste 6 kampe Eintracht har spillet mod Bayern München har begge hold scoret
 • Eintracht har har ikke vundet i 8 af 10 seneste hjemmekampe mod Bayern München
 • Eintracht har scorede i 5 af de senest 6 kampe mod Bayern München

Form Eintracht mod Bayern München

Eintracht håber på frisk start.

Eintracht har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 3-2 sejr over VfB Stuttgart. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 2-0 til Wolfsburg, siden 1-0 mod FC Koln.

Bayern München drømmer om mere.

De seneste tre kampe har for Bayern München givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke RB Leipzig med 3-2, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 4-2 mod Bochum. Deres seneste opgør, mod Salzburg, indbragte et point i en 1-1 kamp.

Eintracht v Bayern München Indbyrdes historik

Eintracht havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i oktober 2021 i 1. Bundesliga. Eintracht går ind til opgøret med en historik mod Bayern München, der siger 3-0-7 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 9 gange i de seneste 10 kampe mellem Eintracht og Bayern München. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 1. Bundesliga

Topscorer i form

Hold øje med Rafael Santos Borre når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Eintracht, mens sæsontotalen læser 6 kasser lige nu.

Robert Lewandowski har stået det rette sted 7 gange i seks kampe for Bayern München, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 26 mål.