Lindstrøm og Ingvardsen i hidsigt derby brag i Bundesligaen

Rampelyset er på både Eintracht og Mainz 05, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i 1. Bundesliga på Deutsche Bank Park på lørdag.

Eintracht lægger beslag på placeringen som nummer 7 i 1. Bundesliga med 24 point for deres første 16 kampe. Differencen til Mainz 05 er 0 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 6 i tabellen for 16 kampe.

Motivationen bør være på plads hos Eintracht, som kan overhale Mainz 05 i stillingen på lørdag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Deutsche Bank Park.

Eintracht har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 20 mål samtidig med, at de indkasserede 15 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 1 gange.

Mainz 05 kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i 13 mål imod. Det giver et snit på 1.3 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Eintracht v Mainz 05.

 • I 15 af de seneste 17 hjemmekampe Eintracht har spillet, har begge hold scoret
 • Eintracht scorede i 29 af deres seneste 30 hjemmekampe
 • Der er scoret imod Eintracht i 18 af de seneste 20 kampe
 • Eintracht har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Mainz 05 i 10 af de seneste 12 kampe
 • Mainz 05 tabte 6 af 8 af deres seneste udekampe
 • Mainz 05 har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste udekampe
 • I 11 ud af 13 seneste Eintracht hjemmekampe mod Mainz 05 var antallet af mål under 3.5
 • Eintracht har scorede i 13 af de senest 15 kampe mod Mainz 05
 • I de seneste 15 Eintracht kampe mod Mainz 05 var summen af mål over 1.5
 • I de seneste 3 Eintracht hjemmekampe mod Mainz 05 var summen af mål under 2.5
 • Eintracht har har ikke vundet i 7 af 9 seneste kampe mod Mainz 05

Form Eintracht mod Mainz 05

Eintracht fortsætter pointhøsten.

Eintracht er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Fenerbahce, før de bankede Bayer Leverkusen med 5-2. Senest blev B. M’gladbach nedlagt i en 3-2 sejr.

Mainz 05 drømmer om mere.

Mainz 05 har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Wolfsburg med 3-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod Bayern München. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 4-0 over Hertha Berlin.

På papiret virker parterne forholdsvis jævnbyrdige, men bedømt ud fra deres seneste præstationer ligner hjemmesejr til Eintracht det bedste spil til 2.25 på oddset. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.25, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Eintracht 44% chance for at banke Mainz 05. En pointdeling betaler 3.55 i gevinst på oddset, hvor imod Mainz 05 udbetaler 3.05 i gevinst på oddset for en sejr.

Eintracht v Mainz 05 Indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Eintracht senest mødte Mainz 05 i 1. Bundesliga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 1-1 pointdeling. Bookmakerne har Eintracht som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.25, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Eintracht 44% chance for at banke Mainz 05. En pointdeling betaler 3.55 i gevinst på oddset, hvor imod Mainz 05 udbetaler 3.05 i gevinst på oddset for en sejr. Eintracht går ind til opgøret med en historik mod Mainz 05, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. De seneste 10 kampe mellem Eintracht og Mainz 05 har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 17 fortæller os, hvor Eintracht og Mainz 05 ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Deutsche Bank Park.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Rafael Santos Borre. Han har vist flaget for Eintracht med 4 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Mainz 05 har til gengæld forhåbninger om, at Jonathan Burkardt kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 7 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.