Eintracht mod Marseille Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Eintracht skal op imod Marseille den kommende onsdag i en duel på Deutsche Bank Park. Spændingen tager til, da vi er fremme ved næstsidste runde i gruppespillet af Champions League turneringen i denne sæson.

Når det kommer til mål, er Eintracht ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 3 gange i deres seneste 2 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 6 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Marseille ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Eintracht mod Marseille Optakt

Eintracht er i kongehumør før deres kommende opgave på onsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Bayer Leverkusen nedlagt 5-1, hvorefter det blev 0-2 mod Stuttgarter Kickers. Senest måtte også Borussia Mönchengladbach bøje sig i et 1-3 nederlag. Eintracht er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede 1 uafgjorte af sig samt 1 nederlag. De indkasserede 3 mål og scorede selv 0.

Marseille har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Sporting CP satte de sig igennem med 0-2, før Paris SG viste sig for stærke og sejrede 1-0. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Marseille gik ned 0-1 mod Lens. Marseille kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 0 gange og led 5 nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv 2.

Formen er ganske enkelt bedre. Oddset er ydermere fint nok til at være spilbart. Alt i alt får Eintracht derfor vores tillid her, når Marseille stiller an til duel i Champions League.

Facts og finurligheder for Eintracht v Marseille.

  • Eintracht har ikke vundet deres seneste 3 kampe
  • Eintracht har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • Marseille scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • Marseille har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste udekampe
  • Marseille vandt 4 af 5 af deres seneste udekampe
  • Marseille scorede i 6 af deres seneste 7 udekampe
  • Marseille har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe

Eintracht vs Marseille – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Eintracht, når de skal i aktion mod Marseille.

Makoto Hasebe og Ansgar Knauff er blandt de 2 spillere, som mangler for Eintracht på onsdag.

Marseille ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Eintracht på Deutsche Bank Park.

Eric Bailly rejser ikke med Marseille til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Eintracht mod Marseille – indbyrdes historik

Eintracht ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 4-0 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Marseille. Eintracht vandt 3 af deres foregående 3 kampe mod Marseille, mens sidstnævnte vandt 0 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.50 i skrivende stund.

Begge hold scorede i 1 af de seneste 3 kampe mellem Eintracht og Marseille.

Eintracht mod Marseille Spiltips

Med bare ét mål i Champions League på det seneste er Daichi Kamada ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Marseille sætter deres lid til, at Dimitri Payet kan vise tænder igen efter 2 mål i de seneste seks kampe i Champions League.

Eintracht var i stand til at vinde 5 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 3 nederlag i denne serie. Marseille sejrede i 4 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 2 gange og led 4 nederlag. I deres seneste 10 udekampe scorede Marseille kampens åbningsmål 6 gange, mens gæsterne var på tavlen først i 5 af 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 2 kampe af de seneste 3 kampe mellem disse to hold. Eintracht præsterede et gennemsnit på 2.33 mål, mens Marseille snittede 0.33 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Eintrachts sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 4 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.