Eintracht mod Wolfsburg i 1. Bundesliga runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

Eintracht tager den kommende lørdag imod Wolfsburg i 1. Bundesliga på Deutsche Bank Park.

Eintracht er placeret som nummer 9 i tabellen med 31 point efter 21 kampe. Wolfsburg ligger på en placering som nummer 16 i stillingen med 21 point ovenpå deres 21 opgør.

Wolfsburg går ind til kampen mod Eintracht den kommende lørdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i 1. Bundesliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Hvad målscoring angår, er Wolfsburg ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 6 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 20 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Eintracht v Wolfsburg.

 • Eintracht scorede i 31 af deres seneste 33 hjemmekampe
 • I 10 af de seneste 12 hjemmekampe Eintracht har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Eintracht i 14 af de seneste 16 hjemmekampe
 • Eintracht har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
 • Wolfsburg har ikke vundet 12 af 13 af deres seneste kampe
 • Wolfsburg tabte 9 af 11 af deres seneste kampe
 • Wolfsburg ikke scoret i deres seneste 5 udekampe
 • Eintracht har scoret imod i 33 af de senest 35 kampe mod Wolfsburg
 • I 7 af de seneste 8 kampe Eintracht har spillet mod Wolfsburg har begge hold scoret
 • I 9 ud af 11 seneste Eintracht kampe mod Wolfsburg var antallet af mål under 3.5
 • I 26 ud af 28 seneste Eintracht kampe mod Wolfsburg var antallet af mål over 1.5
 • Eintracht har har ikke vundet i 7 af 9 seneste hjemmekampe mod Wolfsburg

Form Eintracht mod Wolfsburg

Eintracht fortsat skidt kørende.

Eintracht har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Augsburg sluttede 1-1, hvorpå et 2-0 nederlag mod Arminia Bielefeld fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da VfB Stuttgart blev nedlagt med 3-2.

Wolfsburg er desperate efter point.

Bare ét point forhindrer Wolfsburg i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-0 af Bochum, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod Hertha Berlin. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod RB Leipzig, som satte sig igennem med 2-0.

Eintracht v Wolfsburg Indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Eintracht senest mødte Wolfsburg i 1. Bundesliga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 1-1 pointdeling. Bookmakerne har Eintracht som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.15, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Eintracht 47% chance for at banke Wolfsburg. En pointdeling betaler 3.40 i gevinst på oddset, hvor imod Wolfsburg udbetaler 3.40 i gevinst på oddset for en sejr. Eintracht møder Wolfsburg med en historik imellem klubberne, der siger 3-2-5 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Eintracht og Wolfsburg. Begge hold var på tavlen 7 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 22 fortæller os, hvor Eintracht og Wolfsburg ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Deutsche Bank Park.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Rafael Santos Borre. Han har vist flaget for Eintracht med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe.

Wolfsburg har til gengæld forhåbninger om, at Lukas Nmecha kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.