Eintracht vs SSC Napoli – Spilfiduser, Optakt og Odds

SSC Napoli svinger forbi Deutsche Bank Park den kommende tirsdag til den første af to dueller i Champions League-turneringens 1/8-finale mod Eintracht.

Eintracht måtte svede lidt mere end forventet før pladsen i knockout-fasen var sikret med 10 point på kontoen. To nederlag undervejs tog vinden lidt ud ad sejlene, og de skal vise mere for at overleve en hård opgave som SSC Napoli. SSC Napoli viste sig for hårde at håndtere for deres konkurrenter i gruppefasen, som de kæmpede sig igennem på en førsteplads med fem sejre. Én modstander formåede at tildele SSC Napoli et enkelt nederlag, hvilket beviser, at de ikke er usårlige. Det håber Eintracht at kunne udnytte.

Eintracht formåede at holde forfølgerne bag sig i gruppespillet, selv om de oplevede et par skuffende nedture undervejs. At tabe to gange af seks mulige har givet dem et fingerpeg om, hvor fokuserede de skal være på dette stadie af turneringen for at kunne overraske mod en modstander som SSC Napoli. Så overbevisende som SSC Napoli arbejdede sig igennem gruppespillet, har de ingen intentioner om at forlade Champions League på dette stadie. De tabte ganske vist en enkelt kamp i gruppen, hvilket beviser, at de kan nedlægges, hvilket på den anden side også tjener som en advarsel til dem selv.

Eintracht v SSC Napoli statistik og historik

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Eintracht giver 3.25 for en sejr, uafgjort betaler 3.50 retur, mens SSC Napoli giver 2.15 på oddset.

Eintracht har godt med selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende tirsdag Deres seneste tre kampe kastede fornemme 1.2 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt syv garn. De lukkede otte mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.3 pr. kamp med clean sheets i to af dem.

SSC Napoli kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste ti kampe. De har et gennemsnit på 2.7 mål pr. kamp, svarende til 27 mål i alt. De måtte finde sig i 11 scoringer imod, eller et snit på 1.1 pr. kamp, hvor de holdt rent bur tre gange.

  • Eintracht scorede i deres seneste 19 kampe
  • I 14 af de seneste 16 kampe Eintracht har spillet, har begge hold scoret
  • 8 af Eintracht’s seneste 9 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Eintracht har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Eintracht i 14 af de seneste 16 kampe
  • SSC Napoli scorede i 26 af deres seneste 28 kampe
  • SSC Napoli har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste udekampe
  • SSC Napoli vandt 11 af 13 af deres seneste udekampe
  • SSC Napoli var i vandt 5 af deres seneste 6 ude kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • SSC Napoli scorede i 11 af deres seneste 13 udekampe

Odds til kampen mellem Eintracht og SSC Napoli leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Eintracht (3.25) | Uafgjort (3.50) | SSC Napoli (2.15)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.10) | Over 2.5 (1.73)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.20) | BTTS Nej (1.61)

Brug for lidt ekstra midler til Eintracht mod SSC Napoli? Få et risikofrit væddemål her

Eintracht vs SSC Napoli – Seneste nyt

Eintracht skulle bare have én spiller siddende, når de møder SSC Napoli på Deutsche Bank Park.

Eintracht må stille op uden Marcel Wenig på tirsdag mod SSC Napoli, da han døjer med en skade.

Lineup Eintracht vs SSC Napoli

Form Eintracht mod SSC Napoli

Eintracht har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Darmstadt med 4-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-0 mod FC Koln. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over Werder Bremen.

SSC Napoli har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Spezia nedlagt 0-3, hvorpå Cremonese blev fejet til side med 3-0. Senest gik formen ud over Sassuolo, der blev slået med 0-2.

Ifølge bookmakerne er SSC Napoli favoritter til sejren. Et væddemål på SSC Napoli giver dig netop nu 2.15 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 47% chance for at slå Eintracht. Ønsker du at placere dine indsatser på Eintracht, kan de spilles til 3.25 på oddset.

Eintracht har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med ottesejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i en kampe, mens en kastede nederlag af sig. SSC Napoli vandt otteaf deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede nuluafgjort og tabte togange i denne stime. Eintracht er kommet blæsende ud ad startblokken med kampens første mål i syv af deres seneste 10 hjemmekampe på Deutsche Bank Park. Gæsterne stod for kampens første scoring i seks af deres seneste 10 udekampe.

Manden med målnæsen

undefined formår gerne at score på regelmæssig basis, og Eintracht satser uden tvivl på, at deres stærkeste angriber vil være på pletten igen. In den anden ende håber SSC Napoli at undefined vil være i stand til at føje yderligere til hans i forvejen undefined mål.