El Clásico rivaler har ikke råd til nyt nederlag

Det er tidligt på sæsonen, men hverken Barcelona eller Real Madrid har fået en ønskestart, og lørdag eftermiddag brager de sammen til sæsonens første El Clásico. Barcelona tager imod på Camp Nou med håb om at flække rivalerne midt over, mens Real forsøger at undgå tre nederlag i træk.

Højst usædvanligt tabte begge klubber deres seneste ligakamp og begge med 1-0. Real Madrid gjorde det endda hjemme mod en oprykker, Cadiz, mens Barca i det mindste tabte til Getafe på udebane, og herefter svarede igen med en 5-1 i ugens Champions League. Her knækkede Real Madrid igen midtover og tabte 3-2, igen hjemme, til Shakhtar.

Utrolige 190 gange har de to ærkerivaler stået overfor hinanden og resultaterne har været så ligeligt fordelt, at det nærmest burde være løgn. 75 sejre til Barcelona, 76 til Real Madrid og en målscore på 302-302!

Real Madrid har både spillet elendigt, været plaget af skader og træder nu op på udebane mod ærkerivalen. Barcelona fik trods alt en succesoplevelse i midtugen, men er også blevet bremset af Sevilla på hjemmebane her tidligt på sæsonen. Begge vil være meget påpasselige med ikke at kvaje sig, hvorfor vi ser stor værdi i at satse på en pointdeling.

Flere interessante tips