Atletico Madrid skal holde liv i titeljagt mod bundklubben

Det er toppen af tabellen, som møder den tunge ende af tabellen, når Atletico Madrid tager imod Elche på Estadio Martinez Valero. Elche er placeret nummer 18 i stillingen med 30 point for 33 kampe, og 43 point foran efter 33 kampe ligger Atletico Madrid nummer 1.

Det er top mod bund i La Liga og Atletico Madrid vil være opsatte på at lade Elche smage forskellen.

Elche håber på yderligere point til samlingen.

Elche har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Deres seneste tre kampe gav først Elche et 2-0 nederlag mod Osasuna, herefter fulgte en 1-1 uafgjort mod Real Valladolid, mens de i den seneste kamp sikrede sig en 1-0 sejr mod Levante.

Det kan måske undre en lille smule at se Elche vurderet outsider her hos bookmakerne, deres formidable 3 sejre i de seneste 6 hjemme kampe siden februar taget i betragtning. Modstanderen skal selvfølgelig tages med i betragtning, men de vil i hvert fald gøre deres til at gøre bookmakernes vurdering til skamme.

Atletico Madrid håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Atletico Madrid igennem de seneste ugers kampe. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Atletico Madrid sikrede sig en 5-0 sejr mod Eibar, hvorefter de noterede en 2-0 sejr mod SD Huesca for senest at agere den ene part i et 2-1 nederlag mod Athletic Bilbao.

Atletico Madrid har ude bare formået at tage 5 point ud af 18 mulige siden februar på Estadio Martinez Valero. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp på udebane.

Elche vs Atletico Madrid h2h

Head-2-Head

En duel Atletico Madrid ofte vinder

Atletico Madrid havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i december 2020 i La Liga. I 2 af de seneste 5 opgør mellem Elche og Atletico Madrid var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål. I de seneste 5 kampe mellem klubberne i La Liga har Atletico Madrid generelt været dominerende mod Elche, som de har besejret i 100% af kampene.

  • Elche er ubesejret i de seneste 6 hjemmebane kampe i træk;
  • Elche har indkasseret mål i seneste 21 af 23 kampe;
  • I 6 of 8 seneste Elche kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Elche har scoret i seneste 8 af 10 kampe.
  • Atletico Madrid ikke vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste Atletico Madrid kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Atletico Madrid har scoret i seneste 8 af 10 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Elche giver 7.50 for en sejr, uafgjort betaler 4.33 retur, mens Atletico Madrid giver 1.40 på oddset.