Elche mod Atletico Madrid – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Atletico Madridden kommende søndag møder Elche. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Ligaens bundprop, Elche, har bare opnået 16 point for deres første 33 afviklede runder, mens gæsterne fra Atletico Madrid har taget 69 point. Det placerer sidstnævnte som nummer 2 i La Liga stillingen.

Atletico Madrid er godt kørende med tre sejre i træk, og de vil selvfølgelig være ivrige efter at udvide serien, når de gæster Estadio Martinez Valero La Liga.

Det er ikke sådan, at Elche ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne otte mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 16 mål imod, et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Atletico Madrid kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste ti kampe. De har et gennemsnit på 2.8 mål pr. kamp, svarende til 28 mål i alt. De måtte finde sig i otte scoringer imod, eller et snit på 0.8 pr. kamp, hvor de holdt rent bur tre gange.

Elche har vundet tre sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden 23 kampe i denne sæson i La Liga.

Atletico Madrid kigger på 21 sejre, samt seks uafgjorte såvel som seks nederlag i La Liga. Atletico Madrid lukkede mål ind i deres seneste 6 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Elche v Atletico Madrid.

  • Elche var i tabte 7 af deres seneste 8 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Elche i 18 af de seneste 20 kampe
  • Der er scoret imod Elche i 16 af de seneste 18 hjemmekampe
  • Elche tabte 7 af 8 af deres seneste kampe
  • Elche har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Atletico Madrid scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
  • Atletico Madrid har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe
  • 10 af Atletico Madrid’s seneste 12 udekampe havde under 3.5 mål
  • Atletico Madrid vandt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Atletico Madrid scorede i 13 af deres seneste 15 udekampe

Form Elche mod Atletico Madrid

Elche har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Celta Vigo tabte de 1-0, hvorefter de vandt 4-0 over Rayo Vallecano. De var tilbage i rendestenen med et 2-1 nederlag mod Almeria. Elche var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens en sluttede uafgjort og de led fire nederlag. De stod selv for syv mål, men indkasserede samtidig 11.

Atletico Madrid har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Mallorca nedlagt 3-1, hvorpå Real Valladolid blev fejet til side med 2-5. Senest gik formen ud over Cadiz, der blev slået med 5-1. Atletico Madrid formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i La Liga. De opnåede en uafgjorte og tabte en, hvori de indkasserede fem og scorede ti mål.

Atletico Madrid vandt syv af deres seneste otte opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i La Liga. De scorede 26 og indkasserede selv otte mål, hvilket samlet indbragte 23 point.

Elche vs Atletico Madrid – Seneste nyt

Elche kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Atletico Madrid.

Alex Collado, Josan og John Nwankwo er alle ude af truppen, som Elche tager imod Atletico Madrid med på Estadio Martinez Valero.

Elche mod Atletico Madrid – indbyrdes historik

Atletico Madrid har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 9 indbyrdes opgør mod Elche i La Liga-regi. Elche var ikke i stand til at trænge igennem defensiven hos Atletico Madrid i deres seneste tre møder i La Liga. Sidstnævnte endte med at vinde 2-0, 2-0 og 1-0 i disse tre opgør. Atletico Madrid vandt ni af deres seneste ti opgør mod Elche, og bookmakerne giver odds 1.40 på ny sejr til Atletico Madrid.

Atletico Madrid scorede i deres seneste 9 opgør mod Elche i La Liga. De seneste møder mellem Elche og gæsterne fra Atletico Madrid har muligvis været intense men ikke særligt målrige. Under 2.5 mål gav gevinst ikke færre end syv af de seneste ni opgør.

Elche mod Atletico Madrid Spiltips

Det har været en strålende sæson for Antoine Griezmann så langt, da han har formået at banke flotte 13 kugler i kassen. Formen er også anstændig med fire garn i de seneste seks kampe, og Atletico Madrid sætter næsen op efter flere mål fra hans fødder mod Elche. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Antoine Griezmann på oddset til komme på tavlen igen.

Elche vandt beskedne to sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte seks kampe. Gæsterne fra Atletico Madrid vandt seks af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Begge hold scorede i fem af de seneste 10 hjemmekampe for Elche. Begge scorede også i fem af de seneste 10 udekampe for Atletico Madrid.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste ni kampe mellem disse to hold. Elche præsterede et gennemsnit på 0.11 mål, mens Atletico Madrid snittede 1.98 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Elches seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.8 mål på vejen. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.2 mål i disse kampe.