Elche mod Barcelona i La Liga runde 27 – optakt, odds og spilfiduser

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Barcelona den kommende søndag møder Elche. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Elche ligger nummer 13 i stillingen med 29 point efter at have afviklet 26 kampe. 16 point foran, som nummer 4, finder man Barcelona placering efter 26 kampe.

Barcelona er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i La Liga, når de skal op imod Elche på søndag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Når det kommer til mål, er Elche ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Barcelona rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.3 mål pr. kamp, 23 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 11 gange, eller 1.1 gange pr. kamp, hvor de præsterede 3 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Elche v Barcelona.

Form Elche mod Barcelona

Elche håber på yderligere point til samlingen.

Det er alt eller intet for Elche i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-0 nederlag mod Sevilla, hvortil de svarede igen mod Rayo Vallecano i en 2-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 3-0 mod Levante.

Barcelona fortsætter pointhøsten.

Barcelona har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Valencia nedlagt 1-4, hvorpå SSC Napoli blev fejet til side med 2-4. Senest gik formen ud over Athletic Bilbao, der blev slået med 4-0.

Elche v Barcelona Indbyrdes historik

Barcelona havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-2 tilbage i december 2021 i La Liga. Elche går ind til opgøret med en historik mod Barcelona, der siger 0-1-6 for deres seneste 7 kampe i La Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 7 kampe mellem Elche og Barcelona. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 1 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 27 fortæller os, hvor Elche og Barcelona ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Estadio Martinez Valero.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Lucas Boye. Han har vist flaget for Elche med 7 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe i alle turneringer.

Barcelona har til gengæld forhåbninger om, at Pierre-Emerick Aubameyang kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 9 mål i alle turneringer indtil videre, samt 5 i de seneste seks.