Elche mod Celta Vigo – Optakt, Spilfiduser, Odds

La Liga kampen på Estadio Martinez Valero på fredag er en duel imellem hjemmeholdet Elche og gæsterne fra Celta Vigo.

Ligaens bundprop, Elche, har bare opnået fire point for deres første 15 afviklede runder, mens gæsterne fra Celta Vigo har taget 13 point. Det placerer sidstnævnte som nummer 17 i La Liga stillingen.

Det er ikke sådan, at Elche ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne otte mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 20 mål imod, et gennemsnit på to pr. kamp med nul clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Celta Vigo ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne syv gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

Elche har fortsat ikke vundet i denne sæson efter 15 kampe, men kan til gengæld fremvise fire uafgjorte og 11 nederlag. Elche tabte deres foregående 4 opgør.

Celta Vigo kigger på tre sejre, samt fire uafgjorte såvel som otte nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Elche v Celta Vigo.

  • Der er scoret imod Elche i 14 af de seneste 16 hjemmekampe
  • 8 af Elche’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • 9 af Elche’s seneste 11 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Elche har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Elche tabte 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • I 9 af de seneste 11 kampe Celta Vigo har spillet, har begge hold scoret
  • Celta Vigo scorede i 10 af deres seneste 11 kampe
  • Celta Vigo har ikke tabt deres seneste 6 kampe
  • Der er scoret imod Celta Vigo i 10 af de seneste 12 kampe
  • 6 af Celta Vigo’s seneste 8 udekampe havde over 2.5 mål

Form Elche mod Celta Vigo

Elche har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af Real Valladolid, før Girona satte sig igennem med 1-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Atletico Madrid, der satte sig igennem med 2-0. Det var forventet, at Elche ville komme til at kæmpe for overlevelse i La Liga i denne sæson, og de har indtil videre levet op til forventningerne. Elche er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede en uafgjorte af sig samt fem nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv tre.

Celta Vigo har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke SD Gernika med 0-3 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Sevilla. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Espanyol. Celta Vigo vandt ingen af deres foregående seks udekampe i La Liga, som i stedet kastede en uafgjorte og fem nederlag af sig. De lukkede 15 mål ind og scorede selv tre.

Ingen hold har scoret færre mål på hjemmebane i denne sæson end de fire kasser, som Elche indtil videre har præsteret. De indkasserede også 13 selv. Celta Vigo er til gengæld det dårligste hold til at score mål på udebane i La Liga. De præsterede beskedne fire mål på deres rejser, mens de indkasserede 15.

Elche opnåede en point for deres seneste to møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede nul sejre, scorede tre og lukkede fire mål ind. Celta Vigo sikrede sig en sejre fra syv scorede mål og syv indkasserede i deres seneste fire kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem fem point til kontoen.

Elche vs Celta Vigo – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Elche, når de skal i aktion mod Celta Vigo.

Josan og John Nwankwo er alle ude af truppen, som Elche tager imod Celta Vigo med på Estadio Martinez Valero.

Elche mod Celta Vigo – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Celta Vigo med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på fredag. Celta Vigo vandt fire af deres foregående ti kampe, mens Elche vandt fire sejre i ti opgør. Celta Vigo kan spilles til odds 2.08 hos spilselskaberne.

Begge hold scorede i tre af de seneste otte kampe mellem Elche og Celta Vigo.

Elche mod Celta Vigo Spiltips

Med bare ét mål i La Liga på det seneste er Gonzalo Verdu ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Celta Vigo sætter deres lid til, at Gabriel Veiga kan vise tænder igen efter to mål i de seneste seks kampe i La Liga.

Elche vandt beskedne to sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte seks kampe. Gæsterne fra Celta Vigo vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden seks af disse udekampe. Elche præsterede to sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Estadio Martinez Valero.

Der var under 2.5 mål i en kamp af de forgange otte kampe mellem de to klubber her. Mens Elche har et gennemsnit på 0.78 mål i de opgør, har Celta Vigo et snit på 0.9 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fem gange. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Elches sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.