Elche mod Deportivo Alaves i La Liga runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

Elche tager imod Deportivo Alaves på Estadio Martinez Valero i runde 23 på lørdag i La Liga.

Elche lægger beslag på placeringen som nummer 15 i La Liga med 23 point for deres første 22 kampe. Differencen til Deportivo Alaves er 6 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 19 i tabellen for 22 kampe.

Elche vil være på udkig efter at udvide hullet til Deportivo Alaves i stillingen La Liga, når klubberne står overfor hinanden den kommende lørdag.

Når det kommer til mål, er Elche ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Deportivo Alaves ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 20 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Elche v Deportivo Alaves.

  • Elche scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • I 4 af de seneste 5 kampe Elche har spillet, har begge hold scoret
  • Elche har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Elche i 4 af de seneste 5 kampe
  • Deportivo Alaves har ikke vundet 11 af 12 af deres seneste kampe
  • Deportivo Alaves tabte deres seneste 5 udekampe
  • Der er scoret imod Deportivo Alaves i 12 af de seneste 14 kampe
  • Deportivo Alaves ikke scoret i deres seneste 3 kampe
  • I de seneste 3 Elche kampe mod Deportivo Alaves var summen af mål under 2.5
  • I de seneste 3 Elche kampe mod Deportivo Alaves var summen af mål under 3.5

Form Elche mod Deportivo Alaves

Elche bøjer sig ikke

Elche ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Villarreal med 1-0 før de lod sig nøje med det ene point i en 0-0 kamp mod Real Madrid. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 2-2 mod Real Madrid.

Deportivo Alaves drømmer om at stoppe ringe stime.

Deportivo Alaves har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Athletic Bilbao, hvorefter de mod Real Betis tabte 4-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Barcelona, der vandt 0-1.

Elche v Deportivo Alaves Indbyrdes historik

Elche formåede ikke til at slippe igennem defensiven hos Deportivo Alaves i deres seneste møde i La Liga. Sidstnævnte endte med at tage alle tre point via henholdsvis 1-0 og 2-0 sejre. Elche møder Deportivo Alaves med en historik imellem klubberne, der siger 1-0-2 for deres seneste 3 kampe i La Liga.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Elche og Deportivo Alaves hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 23. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Estadio Martinez Valero i vente.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Lucas Boye. Han har vist flaget for Elche med 7 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Deportivo Alaves har til gengæld forhåbninger om, at Joselu kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 10 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.