Elche mod Espanyol – Optakt, Spilfiduser, Odds

Espanyol gæster Estadio Martinez Valero på søndag til et La Liga opgør mod hjemmeholdet Elche.

Ligaens bundprop, Elche, har bare opnået ni point for deres første 21 afviklede runder, mens gæsterne fra Espanyol har taget 21 point. Det placerer sidstnævnte som nummer 17 i La Liga stillingen.

Elche fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende søndag. Espanyol bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Det er ikke sådan, at Elche ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne syv mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.7 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 18 mål imod, et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med nul clean sheets undervejs.

Espanyol er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens Espanyol præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

Elche kan blot fremvise en enkelt sejr efter 21 spillede kampe i La Liga i denne sæson. De har spillet uafgjort seks gange og lidt 14 nederlag. Elche indkasserede mindst ét mål i deres seneste 26 kampe.

Espanyol kigger på fire sejre, samt ni uafgjorte såvel som otte nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Elche v Espanyol.

  • 13 af Elche’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Elche i 17 af de seneste 19 hjemmekampe
  • Elche har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Elche i 9 af de seneste 10 kampe
  • Elche har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
  • 11 af Espanyol’s seneste 13 udekampe havde under 3.5 mål
  • I 7 af de seneste 9 kampe Espanyol har spillet, har begge hold scoret
  • Espanyol scorede i 10 af deres seneste 11 kampe
  • Der er scoret imod Espanyol i 10 af de seneste 12 kampe
  • Der er scoret imod Espanyol i 10 af de seneste 12 udekampe

Form Elche mod Espanyol

Det er alt eller intet for Elche i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 3-0 nederlag mod Sevilla, hvortil de svarede igen mod Villarreal i en 3-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 4-0 mod Real Madrid. Elche var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens en sluttede uafgjort og de led fire nederlag. De stod selv for fem mål, men indkasserede samtidig ni.

Bare ét point forhindrer Espanyol i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 3-1 af Almeria, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Osasuna. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Real Sociedad, som satte sig igennem med 2-3. Espanyol kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede otte mål og scorede selv seks.

Elche opnåede fire point for deres seneste fem møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede nul sejre, scorede seks og lukkede syv mål ind. Espanyol sikrede sig en sejre fra ni scorede mål og ti indkasserede i deres seneste fem kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem seks point til kontoen.

Elche vs Espanyol – Seneste nyt

Elche kan have op til tre fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Espanyol.

Alex Collado, Josan og John Nwankwo er alle ude af truppen, som Elche tager imod Espanyol med på Estadio Martinez Valero.

Espanyol har en næsten fuld trup til rådighed den kommende søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Keidi Bare og Adria Pedrosa, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio Martinez Valero.

Elche mod Espanyol – indbyrdes historik

Elche har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Espanyol. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende søndag. Elche vandt tre af deres foregående otte kampe mod Espanyol, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.10 i skrivende stund.

I de seneste 7 opgør i La Liga imellem Elche og Espanyol var begge hold på måltavlen. Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående syv indbyrdes opgør mellem Elche og Espanyol.

Elche mod Espanyol Spiltips

Det er en stærk sæson Joselu har gang i med foreløbig 11 mål for sin klub, og når han kommer med dén form, er han selvsagt yderst vigtig for Espanyol.

Elche høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led seks nederlag i denne serie. Espanyol sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fire nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Elche på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Espanyols seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste syv kampe mellem disse to hold. Elche præsterede et gennemsnit på 1.73 mål, mens Espanyol snittede 1.57 mål i disse. Begge hold scorede syv gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Elches seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit en mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fem af de seneste ti kampe, som Espanyol spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål undervejs i processen.