Elche mod Granada i La Liga runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

Rampelyset er på både Elche og Granada, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i La Liga på Estadio Martinez Valero på søndag.

Elche lægger beslag på placeringen som nummer 17 i La Liga med 15 point for deres første 18 kampe. Differencen til Granada er 7 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 12 i tabellen for 18 kampe.

Granada er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i La Liga til Elche, når de to rivaler skal op imod hinanden på søndag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Elche ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Granada kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 14 mål imod. Det giver et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 1 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Elche v Granada.

 • Elche scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
 • Der er scoret imod Elche i 10 af de seneste 12 kampe
 • I 3 af de seneste 4 kampe Elche har spillet, har begge hold scoret
 • Granada har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste udekampe
 • I 6 af de seneste 8 kampe Granada har spillet, har begge hold scoret
 • Granada scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
 • Der er scoret imod Granada i 10 af de seneste 12 kampe
 • Granada har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste kampe
 • I de seneste 6 Elche kampe mod Granada var summen af mål under 3.5
 • Elche har har ikke vundet i de 6 seneste kampe i træk mod Granada
 • Elche har tabte i 5 af 6 seneste kampe mod Granada
 • I 5 ud af 6 seneste Elche kampe mod Granada var antallet af mål under 2.5
 • Elche har scoret imod i de seneste 6 kampe i træk de har spillet mod Granada

Form Elche mod Granada

Elche håber på yderligere point til samlingen.

Det er alt eller intet for Elche i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-1 nederlag mod Valencia, hvortil de svarede igen mod Unionistas de Salamanca i en 1-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 3-2 mod Barcelona.

Granada fortsætter pointhøsten.

Granada har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Atletico Mancha Real. De svarede stærkt igen mod Mallorca, som blev slået 4-1, før de sejrede 2-1 over Atletico Madrid.

Elche v Granada Indbyrdes historik

Granada havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i Februar 2021 i La Liga. Elche møder Granada med en historik imellem klubberne, der siger 0-1-5 for deres seneste 6 kampe i La Liga. Af de seneste 6 kampe mellem Elche og Granada kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 1 gange. Desuden scorede begge hold mål i 2 af disse 10 møder.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 19 fortæller os, hvor Elche og Granada ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Estadio Martinez Valero.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Lucas Boye. Han har vist flaget for Elche med 5 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe. 

Granada har til gengæld forhåbninger om, at Jorge Molina kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 7 mål i alle turneringer indtil videre, samt 7 i de seneste seks.