Elche mod Osasuna – Optakt, Spilfiduser, Odds

Elche tager på hjemmebanen Estadio Martinez Valero imod Osasuna, der kommer forbi den kommende søndag til et opgør i La Liga.

Ligaens bundprop, Elche, har bare opnået fem point for deres første 17 afviklede runder, mens gæsterne fra Osasuna har taget 27 point. Det placerer sidstnævnte som nummer 7 i La Liga stillingen.

Det er ikke sådan, at Elche ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne otte mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 17 mål imod, et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med nul clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Osasuna ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede ti mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på en pr. kamp. De klarede at holde målet rent fire gange i denne serie.

Elche har fortsat ikke vundet i denne sæson efter 17 kampe, men kan til gengæld fremvise fem uafgjorte og 12 nederlag. Elche indkasserede mindst ét mål i deres seneste 22 kampe.

Osasuna kigger på otte sejre, samt tre uafgjorte såvel som seks nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Elche v Osasuna.

  • 11 af Elche’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Elche i 15 af de seneste 17 hjemmekampe
  • 10 af Elche’s seneste 12 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Elche har i tabte 3 af de seneste 4 kampe ikke scorede et mål
  • Elche har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • 27 af Osasuna’s seneste 29 kampe havde under 3.5 mål
  • 19 af Osasuna’s seneste 21 udekampe havde under 3.5 mål
  • Osasuna har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste kampe
  • Osasuna har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste udekampe
  • Osasuna scorede i 12 af deres seneste 14 kampe

Form Elche mod Osasuna

Bare ét point forhindrer Elche i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-0 og 0-1 mod Atletico Madrid og Celta Vigo. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Cadiz. Det var forventet, at Elche ville komme til at kæmpe for overlevelse i La Liga i denne sæson, og de har indtil videre levet op til forventningerne. Elche er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede en uafgjorte af sig samt fem nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv tre.

Osasuna går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 0-0 pointdeling mod Athletic Bilbao, før de nedlage Mallorca med 1-0. Mod Real Betis blev der delt i porten i en 1-1 kamp. Osasuna kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede syv mål og scorede selv fire.

Osasuna noterede sig 12 point efter fire sejre i deres seneste fem kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede otte mål, men indkasserede også fire selv.

Elche vs Osasuna – Seneste nyt

Elche kan have op til tre fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Osasuna.

Álex Collado, Josan og John Nwankwo er blandt de tre spillere, som mangler for Elche den kommende søndag.

Osasuna ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Elche på Estadio Martinez Valero.

Nacho Vidal rejser ikke med Osasuna til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Elche mod Osasuna – indbyrdes historik

Elche og Osasuna spillede uafgjort i deres 3 seneste møder på Estadio Martinez Valero. Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Elche senest mødte Osasuna i La Liga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 1-1 pointdeling. Bookmakerne har Osasuna som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 3.50, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Elche29% chance for at banke Osasuna. En pointdeling betaler 3.25 i gevinst på oddset, hvor imod Osasuna udbetaler 2.20 i gevinst på oddset for en sejr. Elche går til kampen mod Osasuna med en 0-4-2 statistik for deres seneste seks møder. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i La Liga imellem Elche og Osasuna blev der scoret højst to mål. I de seneste seks indbyrdes opgør mellem Elche og Osasuna fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Elche mod Osasuna Spiltips

Med bare ét mål i La Liga på det seneste er Ezequiel Ponce ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Osasuna sætter deres lid til, at Ezequiel Avila kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i La Liga.

Elche opnåede en sølle sejr i deres seneste 10 kampe foran eget publikum og spillede uafgjort i to af disse. De led syv nederlag i denne serie. Osasuna nappede fem sejre i deres seneste 10 udekampe, mens de spillede tre uafgjort og led to nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Elche holdt kun rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Osasuna præsterede et rent i en af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste seks kampe mellem disse to hold. Elche præsterede et gennemsnit på 0.84 mål, mens Osasuna snittede 1.33 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Elches seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.2 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Osasuna spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.1 mål i disse kampe.