Elche mod Rayo Vallecano i La Liga runde 25 – optakt, odds og spilfiduser

Elche tager imod Rayo Vallecano på Estadio Martinez Valero i runde 25 den kommende fredag i La Liga.

Med en placering som nummer 14 i stillingen har Elche samlet 26 point efter 24 kampe. På 31 point befinder Rayo Vallecano sig rangeret som nummer 10 for 24 afviklede kampe.

Rayo Vallecano er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i La Liga til Elche, når de to rivaler skal op imod hinanden på fredag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Elche ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Rayo Vallecano ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Elche v Rayo Vallecano.

 • Elche scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
 • I 5 af de seneste 7 kampe Elche har spillet, har begge hold scoret
 • Elche har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
 • Elche har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Rayo Vallecano i 16 af de seneste 17 udekampe
 • Rayo Vallecano tabte 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Rayo Vallecano scorede i 5 af deres seneste 7 kampe
 • Rayo Vallecano har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Elche har scorede i de seneste 4 kampe i træk de har spillet mod Rayo Vallecano
 • I 4 ud af 5 seneste Elche kampe mod Rayo Vallecano var antallet af mål under 3.5
 • Elche har vandt i 3 af 4 seneste kampe mod Rayo Vallecano
 • Elche har har ikke tabt i 3 af 4 seneste kampe mod Rayo Vallecano

Form Elche mod Rayo Vallecano

Elche inde i god stime.

Elche har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod Real Madrid, før de sejrede 3-1 mod Deportivo Alaves. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-0 nederlag mod Sevilla.

Rayo Vallecano håber på frisk start.

Rayo Vallecano har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Mallorca satte de sig igennem med 1-0, før Celta Vigo viste sig for stærke og sejrede 2-0. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Rayo Vallecano gik ned 1-2 mod Real Betis.

Elche v Rayo Vallecano Indbyrdes historik

Rayo Vallecano havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i Oktober 2021 i La Liga. Elche går ind til opgøret med en historik mod Rayo Vallecano, der siger 3-0-2 for deres seneste 5 kampe i La Liga. I 3 af de seneste 5 opgør mellem Elche og Rayo Vallecano var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 25 fortæller os, hvor Elche og Rayo Vallecano ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på fredag på Estadio Martinez Valero.

Flere mål i vente

Hold øje med Lucas Boye når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 5 gange i seks kampe for Elche, mens sæsontotalen læser 7 kasser lige nu.

Alvaro Garcia har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Rayo Vallecano, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 5 mål.