Elche mod Real Betis – Optakt, Spilfiduser, Odds

Elche agerer værter på Estadio Martinez Valero for gæsterne fra Real Betis til et opgør i La Liga den kommende fredag.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 28 point og 15 pladser.

Det er ikke sådan, at Elche ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne syv mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.7 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 18 mål imod, et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med nul clean sheets undervejs.

Real Betis er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Real Betis præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Elche kan blot fremvise en enkelt sejr efter 22 spillede kampe i La Liga i denne sæson. De har spillet uafgjort seks gange og lidt 15 nederlag. Elche indkasserede mindst ét mål i deres seneste 27 kampe.

Real Betis kigger på 11 sejre, samt fire uafgjorte såvel som syv nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Elche v Real Betis.

  • Der er scoret imod Elche i 17 af de seneste 19 hjemmekampe
  • Elche har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Elche i 10 af de seneste 11 kampe
  • Elche har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe
  • 7 af Elche’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • I 8 af de seneste 10 kampe Real Betis har spillet, har begge hold scoret
  • 8 af Real Betis’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Real Betis i 11 af de seneste 13 kampe
  • Real Betis scorede i 9 af deres seneste 10 kampe
  • Der er scoret imod Real Betis i 8 af de seneste 9 udekampe

Form Elche mod Real Betis

Elche har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 3-1 sejr over Villarreal. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 4-0 til Real Madrid, siden 0-1 mod Espanyol. Elche har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Estadio Martinez Valero. De opnåede uafgjort en gange og tabte fire af disse, hvori de scorede fem og indkasserede syv mål.

Real Betis har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-4 til Celta Vigo. De svarede stærkt igen mod Almeria, som blev slået 2-3, før de sejrede 2-1 over Real Valladolid. Real Betis præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i La Liga, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede otte mål i kassen, mens de indkasserede syv.

Real Betis vandt fem af deres seneste fem opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i La Liga. De scorede 12 og indkasserede selv syv mål, hvilket samlet indbragte 17 point.

Elche vs Real Betis – Seneste nyt

Elche kan have op til tre fraværende spillere, når de på fredag skal i kamp mod Real Betis.

Alex Collado, Josan og John Nwankwo er blandt de tre spillere, som mangler for Elche på fredag.

Real Betis ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende fredag møder Elche.

Det er navne som Youssouf Sabaly, Paul Akouokou og Juan Cruz, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio Martinez Valero.

Elche mod Real Betis – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Real Betis med de tre point i en 3-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på fredag. Real Betis besejrede Elche 3-0 i deres seneste duel, og bookmakerne byder ind med odds 1.91 på en ny sejr til førstnævnte.

Begge hold scorede i tre af de seneste syv kampe mellem Elche og Real Betis.

Elche mod Real Betis Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Sergio Canales været på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen på fredag, skyldes det, at Real Betis håber, at han kan bygge på mod Elche. Sidstnævnte håber til gengæld på Pere Milla til at videreføre den form, som har bragt ham tre mål i hans seneste seks kampe.

Elche høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led seks nederlag i denne serie. Real Betis sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt fem nederlag. Elche har set fire af deres seneste 10 kampe i Estadio Martinez Valero gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i fire Real Betiss seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste syv kampe mellem disse to hold. Elche præsterede et gennemsnit på 0.71 mål, mens Real Betis snittede 1.57 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Elches seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.8 mål på vejen. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af de 10 seneste kampe, som Real Betis spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på 2.4mål pr. kamp i denne serie.