Elche mod Villarreal i La Liga runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

Elche byder velkommen til Villarreal i La Liga på søndag på Estadio Martinez Valero.

Efter 20 kampe afviklet er Elche placeret nummer 16 i stillingen med 19 point. Der er 10 points forskel til Villarreal, der som nummer 8 har samlet 29 point sammen.

Villarreal er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i La Liga til Elche, når de to rivaler skal op imod hinanden på søndag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Elche ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Villarreal kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 2 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 20 garn i takt med, at de måtte finde sig i 12 mål imod. Det giver et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Elche v Villarreal.

  • Elche har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • Elche scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • Elche har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • I de seneste 4 udekampe i træk Villarreal har spillet, har begge hold scoret
  • Villarreal scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • Der er scoret imod Villarreal i 10 af de seneste 11 udekampe
  • Villarreal har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste kampe
  • Villarreal vandt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Elche har har ikke vundet i de 7 seneste kampe i træk mod Villarreal
  • Elche har scoret imod i 6 af de senest 7 kampe mod Villarreal

Form Elche mod Villarreal

Elche inde i god stime.

Elche er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod Granada, før de bankede Almeria med 2-1. Senest blev Espanyol nedlagt i en 2-1 sejr.

Villarreal vanskelige at nedbryde.

De seneste tre kampe har for Villarreal givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Levante med 5-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-1 mod Sporting Gijon. Deres seneste opgør, mod Atletico Madrid, indbragte et point i en 2-2 kamp.

Elche v Villarreal Indbyrdes historik

Villarreal havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 4-1 tilbage i septiembre 2021 i La Liga. Elche møder Villarreal med en historik imellem klubberne, der siger 0-4-3 for deres seneste 7 kampe i La Liga. Villarreal har fået et mindre overtag i forhold til deres kommende modstander indenfor deres seneste 7 møder. Kampe som i øvrigt havde har haft en tendens til at byde på et low antal mål.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 21 fortæller os, hvor Elche og Villarreal ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Estadio Martinez Valero.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Lucas Boye. Han har vist flaget for Elche med 5 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Villarreal har til gengæld forhåbninger om, at Gerard Moreno kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 8 mål i alle turneringer indtil videre, samt 6 i de seneste seks.