Elche vs Barcelona – Optakt, bedste Odds og gode tips

Elche agerer værter for Barcelona når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i La Liga på lørdag på Estadio Martinez Valero.

Barcelona nyder udsigten fra toppen af tabellen med 68 point for 26 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Elche ligger placeret som nummer 20 i La Liga med 13 point oven på 26 afviklede kampe.

Barcelona er godt kørende med tre sejre i træk, og de vil selvfølgelig være ivrige efter at udvide serien, når de gæster Estadio Martinez Valero La Liga.

Når det kommer til mål, er Elche ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ni gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med en clean sheets undervejs.

Barcelona er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for tre mål, mens Barcelona præsterede syv “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.3 mål pr. kamp.

Elche er noteret for to sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til 17 nederlag i La Liga i denne sæson.

Barcelona har indtil videre præsteret 22 sejre og to uafgjorte samt to nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Elche v Barcelona.

  • Der er scoret imod Elche i 20 af de seneste 22 hjemmekampe
  • Elche har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Elche i 13 af de seneste 15 kampe
  • Elche har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe
  • I 4 af de seneste 5 hjemmekampe Elche har spillet, har begge hold scoret
  • Barcelona scorede i 27 af deres seneste 29 kampe
  • Barcelona har ikke tabt 21 af 23 af deres seneste kampe
  • Barcelona vandt 13 af 15 af deres seneste udekampe
  • Barcelona har i vandt de seneste 3 kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • 12 af Barcelona’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål

Form Elche mod Barcelona

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Elche i øjeblikket. Mod Mallorca satte de sig igennem i en 0-1 sejr, før de spillede 1-1 mod Real Valladolid. I sidste runde gik de dog ned med 2-0 mod Real Sociedad. Elche var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens to sluttede uafgjort og de led tre nederlag. De stod selv for syv mål, men indkasserede samtidig otte.

Barcelona har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Valencia nedlagt 1-0, hvorpå Athletic Bilbao blev fejet til side med 0-1. Senest gik formen ud over Real Madrid, der blev slået med 2-1. Barcelona har været fremragende i deres seneste seks udekampe i La Liga, der indbragte fem sejre, nul draws og en defeat. De scorede seks mål og indkasserede to på deres vej.

Barcelona noterede sig 22 point efter syv sejre i deres seneste ni kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 18 mål, men indkasserede også to selv.

Elche vs Barcelona – Seneste nyt

Elche kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Barcelona.

Alex Collado, Josan og John Nwankwo er blandt de tre spillere, som mangler for Elche den kommende lørdag.

Elche mod Barcelona – indbyrdes historik

Barcelona har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Elche i La Liga-regi. Med sejre på 3-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Elche ser Barcelona uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Barcelona har ti sejre i deres seneste ti meetings med Elche, og de sejrede 3-0 den sidste gang, de stod overfor hinanden.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i La Liga imellem Elche og Barcelona blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. Begge hold til at score gav kun gevinst i to af de foregående ni opgør mellem Barcelona og Elche.

Elche mod Barcelona Spiltips

Lucas Boye har været den bedste målskytte i La Liga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Elche satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Barcelona kigger til gengæld mod Sergi Roberto i håb om, at han kan udvide totalen på to mål i hans seneste kampe i La Liga.

Elche høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led seks nederlag i denne serie. Barcelona sikrede sig otte sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt to nederlag. Barcelona scorede kampens første mål i ni af deres seneste 10 udekampe. Elche præsterede kampens første scoring i fem af deres seneste 10 kampe på eget græs.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ni kampe mellom disse to klubbene. Elche presterte 0.33 mål i gjennomsnitt, mens Barcelona presterte 2.87 mål i snitt. Begge lag skåret to gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Elches sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Barcelona spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.