Elche vs Sevilla – Spilfiduser, Optakt og Odds

Elche agerer værter for Sevilla når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i La Liga den kommende onsdag på Estadio Martinez Valero.

Ligaens bundprop, Elche, har bare opnået 20 point for deres første 35 afviklede runder, mens gæsterne fra Sevilla har taget 48 point. Det placerer sidstnævnte som nummer 9 i La Liga stillingen.

Det er ikke sådan, at Elche ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne otte mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 16 mål imod, et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Sevilla er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ni mål, mens Sevilla præsterede fem “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.9 mål pr. kamp.

Elche er noteret for fire sejre, og har desuden spillet otte uafgjorte, ligesom det er blevet til 23 nederlag i La Liga i denne sæson.

Sevilla har indtil videre præsteret 13 sejre og ni uafgjorte samt 13 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Elche v Sevilla.

  • 10 af Elche’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • Elche har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Elche i 9 af de seneste 11 kampe
  • Der er scoret imod Elche i 9 af de seneste 11 hjemmekampe
  • 5 af Elche’s seneste 7 kampe havde under 2.5 mål
  • 13 af Sevilla’s seneste 15 udekampe havde under 3.5 mål
  • Sevilla har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste kampe
  • Sevilla har i vandt 3 af de seneste 4 ude kampe ikke indkasseret et mål
  • 8 af Sevilla’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • Sevilla scorede i 11 af deres seneste 12 kampe

Form Elche mod Sevilla

Elche har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Almeria gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-1. De revancherede de med en sejr på 1-0 over Atletico Madrid, inden de senest spillede 1-1 mod Getafe. De gik ind til sæsonen som varme kandidater til nedrykning, og desværre for Elche har de indtil videre levet op til forventningerne. Det er dog stadig muligt at redde sig, her hvor sæsonen lakker mod enden. Elche vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte tre, mens de scorede otte og lukkede ti mål ind.

Sevilla har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke Real Valladolid med 0-3 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Juventus. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 0-0 mod Real Betis. De havde håbet at booke plads i en europæisk turnering i denne sæson. Efterhånden som sæsonafslutningen nærmer sig, ser det stadigt vanskeligere ud for Sevilla at opnå målet. Sevilla præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i La Liga, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede ni mål i kassen, mens de indkasserede otte.

Sevilla noterede sig 24 point efter syv sejre i deres seneste 11 kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 21 mål, men indkasserede også 11 selv.

Elche vs Sevilla – Seneste nyt

Elche kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende onsdag skal i kamp mod Sevilla.

Alex Collado, Josan og John Nwankwo er blandt de tre spillere, som mangler for Elche den kommende onsdag.

Sevilla ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende onsdag møder Elche.

Det er navne som Alex Telles, Marcao og Jesus Corona, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio Martinez Valero.

Elche mod Sevilla – indbyrdes historik

Sevilla har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 9 indbyrdes opgør mod Elche. I det seneste opgør mellem disse to løb Sevilla med de tre point i en 3-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende onsdag. Sevilla har seks sejre i deres seneste ti meetings med Elche, og de sejrede 3-0 den sidste gang, de stod overfor hinanden.

Sevilla scorede i deres seneste 9 opgør mod Elche i La Liga. I de seneste ni indbyrdes opgør mellem Elche og Sevilla fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Elche mod Sevilla Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Fidel Chaves, der viser god form for Elche. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i La Liga. Dén total øger han gerne mod Sevilla.Gæsterne krydser fingre for Lucas Ocampos til at score igen efter to La Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Elche høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fem nederlag i denne serie. Sevilla sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fire nederlag. Sevilla scorede kampens første mål beskedne fire gange i deres seneste 10 udekampe. Elche var først på pletten i fire af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste ni kampe mellem disse to hold. Elche præsterede et gennemsnit på 0.55 mål, mens Sevilla snittede 1.98 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Elches seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.8 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.7 mål i disse kampe.