Elche vs Villarreal – Optakt, bedste Odds og gode tips

Elche agerer værter på Estadio Martinez Valero for gæsterne fra Villarreal til et opgør i La Liga den kommende lørdag.

Elche er nummer 20 i tabellen med seks point efter 19 kampe, mens Villarreal rangerer som nummer 5 med 31 point efter 19 kampe.

Elche fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende lørdag. Villarreal bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Elche har fortsat ikke vundet i denne sæson efter 19 kampe, men kan til gengæld fremvise seks uafgjorte og 13 nederlag. Elche indkasserede mindst ét mål i deres seneste 24 kampe.

Villarreal har indtil videre præsteret ni sejre og fire uafgjorte samt seks nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Elche v Villarreal.

  • 13 af Elche’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Elche i 16 af de seneste 18 hjemmekampe
  • 11 af Elche’s seneste 13 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Elche har ikke vundet 10 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • Elche har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste kampe
  • Villarreal scorede i deres seneste 13 kampe
  • I 9 af de seneste 11 kampe Villarreal har spillet, har begge hold scoret
  • I 6 af de seneste 7 udekampe Villarreal har spillet, har begge hold scoret
  • Villarreal har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Villarreal vandt 8 af 10 af deres seneste kampe

Form Elche mod Villarreal

Det er ikke helt skidt for Elche, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Cadiz, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Osasuna, før de desværre tabte med 3-0 til Sevilla. Elche præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Estadio Martinez Valero. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag, mens de indkasserede ni og scorede tre mål.

Det er alt eller intet for Villarreal i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-3 nederlag mod Real Madrid, hvortil de svarede igen mod Girona i en 1-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 0-1 mod Rayo Vallecano. Villarreal kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede seks mål og scorede selv to.

Villarreal noterede sig 12 point efter tre sejre i deres seneste seks kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede ni mål, men indkasserede også en selv.

Elche vs Villarreal – Seneste nyt

Elche kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Villarreal.

Alex Collado, Josan og John Nwankwo er blandt de tre spillere, som mangler for Elche på lørdag.

Villarreal ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Elche på Estadio Martinez Valero.

Giovani Lo Celso rejser ikke med Villarreal til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Elche mod Villarreal – indbyrdes historik

Elche har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 9 indbyrdes opgør mod Villarreal. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 4-0 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på lørdag. Elche går til kampen mod Villarreal med en 1-4-4 statistik for deres seneste ni møder. Det giver en sejrs-rate på 11%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i fire af de seneste ni kampe mellem Elche og Villarreal.

Elche mod Villarreal Spiltips

Elche høstede tre point i en af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led syv nederlag i denne serie. Villarreal sikrede sig syv sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt to nederlag. Elche vandt ikke en eneste af deres foregående 10 kampe, om vi så snakker ude- eller hjemmekampe. I kontrast hertil vandt Villarreal fem sejre i deres seneste 10 udekampe i La Liga.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste ni kampe mellem disse to hold. Elche præsterede et gennemsnit på 0.77 mål, mens Villarreal snittede 1.65 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Elches sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i seks af de seneste ti kampe, som Villarreal spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.9 mål undervejs i processen.