Elfsborg vs Hammarby – Match Preview, Betting Tips, Streaming.

Elfsborg er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Hammarby på mandag i Allsvenskan. Tre point til favoritholdet betaler 1.61 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Boraas Arena.

Elfsborg ligger nummer 2 med point mens Hammarby ligger nummer 9 med point.

Hammarby går ind til kampen mod Elfsborg på mandag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i Allsvenskan. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Elfsborg kommer drønende i imponerende målform i de sidste ti kampe, hvori de snittede 2.8 mål pr. kamp med 28 kasser i alt. De indkasserede også otte mål, eller gennemsnitligt 0.8 pr. opgør. De holdt buret rent i fire af de kampe.

Hammarby er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Hammarby præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Elfsborg v Hammarby.

 • Elfsborg har ikke tabt deres seneste 11 kampe
 • Elfsborg scorede i 21 af deres seneste 23 hjemmekampe
 • Elfsborg har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste hjemmekampe
 • Elfsborg scorede i deres seneste 10 kampe
 • Elfsborg vandt 9 af 10 af deres seneste kampe
 • Hammarby har ikke vundet deres seneste 8 udekampe
 • Der er scoret imod Hammarby i 10 af de seneste 12 udekampe
 • Hammarby uafgjort deres seneste 3 udekampe
 • Hammarby har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste kampe
 • Hammarby har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
 • Elfsborg har har ikke tabt i de 10 hjemme seneste kampe i træk mod Hammarby
 • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe Elfsborg har spillet mod Hammarby har begge hold scoret
 • Elfsborg har scorede i 12 af de senest 13 hjemmekampe mod Hammarby
 • Elfsborg har scorede i 12 af de senest 14 kampe mod Hammarby
 • I 6 ud af 7 seneste Elfsborg kampe mod Hammarby var antallet af mål over 2.5

Form Elfsborg mod Hammarby

Elfsborg i forrygende form.

Elfsborg virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Malmö FF, der blev nedlagt 3-0. Herefter spillede de 1-1 mod Djurgården, hvorpå AIK blev besejret 1-2.

Hammarby håber på yderligere point til samlingen.

Hammarby har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 0-2 mod IFK Värnamo, hvorefter de opnåede 0-0 mod Halmstads BK. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-1 i opgøret mod Brommapojkarna.

Elfsborg vs Hammarby – Seneste nyt

Elfsborg mod Hammarby – indbyrdes historik

Elfsborg går ind til opgøret med en historik mod Hammarby, der siger 3-5-2 for deres seneste ti kampe i Allsvenskan. I de foregående ti kampe mellem Elfsborg og Hammarby bød seks af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i seks af de 10 kampe.

Stilling i Allsvenskan

Stillingen i Allsvenskan inden den kommende runde 13 fortæller os, hvor Elfsborg og Hammarby ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende mandag på Boraas Arena.

Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.

Elfsborg mod Hammarby – Hold øje med…

Nahir Besara virker til at være i anstændig form for Hammarby, da han var på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe i Allsvenskan. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Elfsborg, som er store favoritter til sejren på mandag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Jeppe Okkels, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.