AC Milan har brug for oprejsning i udekamp

Empoli byder velkommen til AC Milan i Serie A på onsdag på Stadio Carlo Castellani.

Som nummer 9 har Empoli formået at skrabe 27 point sammen for 18 kampe. Med 39 point har AC Milan for 18 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 3 i Serie A.

Empoli har brug for en sejr på onsdag for at lukke afstanden til AC Milan i stillingen i Serie A. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Empoli har før opgøret den kommende onsdag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 14 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 1 gange.

AC Milan kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på onsdag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 13 mål imod. Det giver et snit på 1.3 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Empoli v AC Milan.

 • I 11 af de seneste 13 kampe Empoli har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Empoli i de seneste 11 hjemmekampe
 • Empoli scorede i deres seneste 10 kampe
 • Empoli har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste kampe
 • Empoli vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • AC Milan scorede i 23 af deres seneste 25 kampe
 • AC Milan har ikke vundet deres seneste 3 kampe
 • I 8 af de seneste 9 kampe Empoli har spillet mod AC Milan har begge hold scoret
 • Empoli har har ikke vundet i 14 af 16 seneste kampe mod AC Milan
 • Empoli har scoret imod i 14 af de senest 16 kampe mod AC Milan
 • I 7 ud af 9 seneste Empoli kampe mod AC Milan var antallet af mål over 2.5
 • Empoli har scorede i 10 af de senest 11 kampe mod AC Milan

Form Empoli mod AC Milan

Empoli i forrygende form.

Empoli er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-0 og 4-3 over SSC Napoli samt Verona. Serien blev dog bremset mod Spezia i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.
 

AC Milan håber på frisk start.

Bare ét point forhindrer AC Milan i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-2 af Liverpool, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Udinese. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod SSC Napoli, som satte sig igennem med 0-1.

AC Milan er bookmakernes favorit, men deres nuværende formkurve taget i betragtning virker outsiderne fra Empoli som et frækt værdi-spil på oddset. Bookmakerne giver Empoli 22% chance for at tage tre point mod AC Milan. Det svarer til, at man får 4.50 på oddset for sejr til Empoli, mens uafgjort giver 3.95 gange igen. En væddemål på en udesejr til AC Milan betaler dig pengene 1.75 gange igen på oddset.

Empoli v AC Milan Indbyrdes historik

Empoli har haft et, ufrivilligt, ophold udenfor Serie A, hvorfor det er første gang i 3 års, de møder AC Milan. Empoli møder AC Milan med en historik imellem klubberne, der siger 2-4-4 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Empoli og AC Milan. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 8 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan Empoli og AC Milan hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 19. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på onsdag på Stadio Carlo Castellani i vente.

Topscorer i form

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Andrea Pinamonti. Han er topscorer for Empoli med 6 mål for sæsonen og præsterede desuden 2 i de seneste seks kampe.

AC Milan krydser til gengæld fingre for, at Zlatan Ibrahimovic kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 7 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.