En begynderguide til BTTS betting

BTTS metoden, som navnet antyder, er simpel at bruge og tilbyder spillere flere nuancer for at give en unik oplevelse.

For at begynde med, hvad er BTTS? Det er en forkortelse af en frase, der bruges i fodboldbetting, som står for ‘Begge Hold Scorer’. I denne type bet kan spillere vædde på, om begge hold i en kamp vil score eller ej.

Normalt vælger du mellem to muligheder for dette marked – BTTS: Ja eller BTTS: Nej.

Hvis begge hold scorer, og du har valgt BTTS: Ja, vil du vinde dit væddemål. Det betyder ikke noget, hvem der vinder, hvor mange mål der var, eller om kampen endte uafgjort, du får stadig udbetalt din gevinst. Hvis kun det ene hold scorer, taber du dog væddemålet.

Samme præmis gælder for BTTS: Nej, men på den modsatte måde. I dette tilfælde, hvis du vælger denne mulighed, og begge hold undlader at score, vinder du væddemålet. Men hvis begge hold scorer blot et enkelt mål, taber du.

Denne form for betting er en af de mest populære og unikke i fodbold. BTTS tilbyder ikke kun god værdi, men det giver spillere mulighed for at kombinere det med andre markeder såsom Kampresultat eller Over/Under.

Almindelige BTTS-varianter

BTTS: Dette er den originale, enkleste og mest almindelige variant at vælge imellem. Spilleren vælger simpelthen mellem ‘Ja’ og ‘Nej’ om begge hold vil score i en valgt kamp.

Første halvleg BTTS: Dette væddemål afgøres på scorelinjen ved halvlegens fløjt. Det inkluderer alle 45 minutter af første halvleg og eventuelle tillægsminutter tilføjet af dommeren. Hvad der gør dette BTTS-væddemål mere attraktivt er de betydeligt større indtægter, der opnås fra én halvleg sammenlignet med en hel 90-minutters.

Anden halvleg BTTS: Mens det ligner det foregående, afgøres dette BTTS-væddemål på scorelinjen i anden halvleg i stedet. Målene scoret i første halvleg tæller for ingenting. For eksempel, hvis to hold er uafgjort 1-1 ved halvleg, men den endelige score slutter 2-1. Kun ét hold scorede derfor i anden halvleg, hvilket betyder, at BTTS: ‘Nej’ ville have været det rigtige væddemål, da begge sider ikke scorede.

BTTS i begge halvlege: Sandsynligvis en af de mest dristige, men belønnende varianter er Begge Halvlege. Som navnet antyder, skal begge hold score eller ikke score i både første og anden halvleg, afhængigt af om spilleren har valgt et ‘Ja’ eller ‘Nej’ væddemål.

BTTS og Over/Under: At kombinere BTTS med Over/Under-markedet kan være en frugtbar oplevelse. Det tager hensyn til, om begge hold scorer (BTTS) og antallet af samlede mål (Over/Under) i selve kampen.

BTTS og Vind: Dette er en anden attraktiv og tricky variant. Spilleren skal forudsige, om begge hold vil score (BTTS) og også beslutte kampens udfald (Vind).

Tæller mål i ekstra tid i BTTS?

Nej, det gør de ikke. BTTS gælder kun for de 90 minutter og tillægstid, der er tilføjet til en kamp uanset konkurrencen.

Hvordan beslutter man sig for et godt væddemål?

BTTS-markedet er ligetil og kan tilbyde enorme afkast, hvis det bruges forsigtigt. Du skal udvikle en strategi for langsigtet gevinst, ideelt set en, der involverer at studere begge holds form før kampen. Du kan tage følgende ting i betragtning:

Holdresultater i de sidste fem eller flere kampe.
Antallet af mål scoret i de seneste kampe.
Clean sheet rekord.
Hoved-til-hoved rekord.
Nogen skader? Hvis et hold mister deres topscorer til skade, vil deres chancer for at score falde.
Trupændringer som nye spillere eller et ledelsesskift.
Det er værd at bemærke, at der ikke er nogen fuld sikker måde at fortælle, om begge hold vil score, dog. Alt hvad vi kan gøre, er at opfordre dig til at vedtage en lyd strategi eller som en sidste udvej, abonnere på en professionel fodboldtipster for at konsultere en række tip.

Bettingsider.com: Dit Destination for BTTS Betting Deals

Hos Bettingsider.com, kan du finde masser af tilbud og bonusser at vælge imellem, inklusive innskuddsbonusser, som kan gøre din spiloplevelse mere spændende og belønnende. Besøg deres hjemmeside for at finde de bedste tilbud til dig og øge dine chancer for at vinde.”