England jagter rekord når Schweiz kommer på besøg på Wembley

England er på jagt efter en helt særlig rekord, når de lørdag aften på Wembley skal op imod Schweiz i en venskabskamp. England vandt 16 og spillede fire af deres foregående 20 kampe uafgjort. På tværs af alle turneringer. De har aldrig tidligere præsteret 21 kampe i træk uden nederlag.

Deres seneste tilfælde af 20 kampe i træk uden nederlag daterer sig tilbage til en periode mellem 1890 til 1896. England satte allerede en rekord for deres eget vedkommende i 2021. De scorede 52 mål i løbet af årets 12 måneder, flere end de nogensinde tidligere har præsteret.

England har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 venskabskampe. De scorede acceptable 18 mål i disse samtidig med, at de indkasserede to mål. Det kaster et gennemsnit på 0.2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur otte gange.

Schweiz har stået for 1.9 mål i de seneste 10 venskabskampe, og de tal tager de så med til deres udekamp på lørdag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 11 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur to gange. Og her er altså udelukkende tale om tal for venskabskampe.

Form England mod Schweiz

England har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks venskabskampe på hjemmebane, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 12 gange, mens de indkasserede nul mål. De præsterede 14 clean sheets i 2021, hvilket de aldrig tidligere har formået i løbet af et kalenderår.

I deres seneste seks venskabskampe på udebane vandt Schweiz to sejre, mens de spillede én kamp uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede seks mål og scorede fem.

Vores tip

Facts og finurligheder for England v Schweiz.

  • England har ikke tabt 22 af 23 af deres seneste hjemmekampe
  • England scorede i 22 af deres seneste 24 hjemmekampe
  • England vandt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er ikke scoret imod England i 7 af de seneste 9 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Schweiz i 13 af de seneste 15 udekampe

England vs Schweiz – Seneste nyt

England kan have op til fire fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Schweiz.

Jack Grealish, Reece James, Kalvin Phillips og Ben Chilwell er blandt de 4 spillere, som mangler for England på lørdag.

Schweiz ser ud til blot at mangle en enkelt spiller for at have alle mand til rådighed, når de møder England på Wembley.

Bryan Okoh rejser ikke med Schweiz til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

England mod Schweiz – indbyrdes historik

England tabte kun én af deres seneste 23 landskampe mod Schweiz i alle turneringer. Schweiz har dog ikke besejret England siden 1981. England vandt 16 og spillede seks af de øvrige 22 møder uafgjort. Schweiz har aldrig besejret England på engelsk grund, men til gengæld tabt ni af 14 forsøg.

Spilfiduser for kampen

Mario Gavranovic virker til at være i anstændig form for Schweiz, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks landskampe. Hos England har Harry Kane brug for én kasse for at overhale Gary Lineker på listen over mest scorende landsholdsspillere i engelsk historie.

England vandt otte af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede to gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Schweiz vandt tre af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort fire gange og tabte tre kampe. Ud af deres seneste 10 kampe på Wembley vandt England seks af dem uden at lukke mål ind.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe i de seneste otte kampe mellem disse to hold. England præsterede et gennemsnit på 1.88 mål, mens Schweiz snittede 0.51 mål i disse. Begge hold scorede i tre af disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af England’s sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 3.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.6 mål i disse kampe.