England mod Frankrig – Optakt, Spilfiduser, Odds

England forbereder sig på at møde Frankrig på Al Bayt Stadium på lørdag i en duel i 1/4-finalen af FIFA VM.

England går ind til kampen på lørdag som nummer 5, mens gæsterne fra Frankrig kommer som nummer 4 på FIFA verdensrangliste.

England var iskolde mod truslen fra Senegal, som aldrig for alvor fik lov at materialisere sig. Den første halve time af kampen var dræbende kedelig, hvorefter England slukkede al afrikansk håb med to kasser inden pausen. Herefter var det kun et spørgsmål om at trille sejren i land.

Frankrig så også stærke ud mod Polen, men polakkerne havde to monster-chancer ved stillingen 0-0. Det kunne selvsagt have ændret totalt på kampens forløb, og Frankrig kan næppe tillade sig at give den slags chancer væk mod England. Men har man Mbappé i denne form, har man altid en chance for at vinde.

Såvel England som Frankrig formåede at kvalificere sig til knockout fasen ved FIFA VM. Der er med garanti ingen af dem, der forlader turneringen nu uden en seriøs kamp for at nå så langt som muligt.

Form England mod Frankrig

England ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod USA. Herefter var de oppe imod Wales i en kamp, der sluttede 0-3. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Senegal, som blev nedlagt med 3-0. England høstede tre point i 3 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 4 gange og led 3 nederlag i denne serie.

England har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 2.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 26 mål samtidig med, at de indkasserede 12 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange.

Frankrig har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Danmark med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod Tunesien. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-1 over Polen. Frankrig høstede tre point i 4 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 4 nederlag i denne serie.

Frankrig rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 9 gange, eller 0.9 gange pr. kamp, hvor de præsterede 4 clean sheets.

I betragtning af hvor meget der er på spil, og i betragtning af hvor jævnbyrdige disse to hold virker på papiret, ligner det en potentiel fuser af en kamp. Begge vil være meget forsigtige med ikke at blotte sig og krydset frister til indsats her.

Facts og finurligheder for England v Frankrig.

  • England var i vandt 3 af deres seneste 4 kampe involveret i kampe med flere end 2.5 mål
  • England har ikke tabt deres seneste 5 kampe
  • 4 af England’s seneste 5 kampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 3 England kampe, har summen af mål været under 3.5
  • England var i vandt 3 af de seneste 4 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • 8 af Frankrig’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Frankrig i 9 af de seneste 10 kampe
  • Frankrig har i tabte 3 af de seneste 4 kampe involveret i opgør hvor begge hold scorede
  • I 3 af de seneste 4 kampe Frankrig har spillet, har begge hold scoret
  • Frankrig var i vandt 3 af de seneste 4 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5

England mod Frankrig – indbyrdes historik

England går til kampen mod Frankrig med en 1-2-4 statistik for deres seneste 7 møder. Det giver en sejrs-rate på 14%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 7 indbyrdes opgør mellem England og Frankrig fandt begge vej til netmaskerne 5 gange.

Topscorer

Marcus Rashford har været den bedste målskytte i FIFA VM for hjemmeholdet med 3 mål på det seneste. England satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Frankrig kigger til gengæld mod Kylian Mbappe i håb om, at han kan udvide totalen på 6 mål i hans seneste kampe i FIFA VM.

Vinder – Uafgjort – Vinder

England høstede tre point i 3 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 4 gange og led 3 nederlag i denne serie. Frankrig sikrede sig 4 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 4 nederlag.

England tabte ingen af deres foregående 5 kampe.

Antal mål: Over – Under

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Englands sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 4 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 kampe af de seneste 7 kampe mellem disse to hold. England præsterede et gennemsnit på 1.14 mål, mens Frankrig snittede 1.43 mål i disse. Begge hold scorede 5 gange i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Overraskende nok scorede England kun kampens første mål i 3 af deres seneste 10 kampe. Frankrig scorede kampens første kasse i 5 af deres foregående 10 kampe.