England mod Schweiz – Optakt, Spilfiduser, Odds

England – Schweiz: Tips og odds

  • England har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste kampe
  • 13 af England’s seneste 15 kampe i EM havde under 3.5 mål
  • England har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe i EM
  • 9 af England’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • England scorede i 10 af deres seneste 12 kampe i EM
  • Schweiz har ikke tabt 17 af 18 af deres seneste kampe
  • Schweiz scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
  • I 8 af de seneste 10 kampe Schweiz har spillet i EM, har begge hold scoret
  • 9 af Schweiz’s seneste 11 kampe havde under 2.5 mål
  • Schweiz scorede i 13 af deres seneste 15 kampe i EM

England – Schweiz: H2H

I det seneste opgør mellem disse to løb England med de tre point i en 2-1 kamp, der blev spillet på Duesseldorf Arena den 26 marts 2022. England har generelt overtaget mod Schweiz,, og kan fremvise en nydelig 8-1-0 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 2.20.

I de seneste ni indbyrdes opgør mellem England og Schweiz fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ni kampe mellem disse to klubber. England præsterede et gennemsnit på 1.87 mål, mens Schweiz landede et snit på 0.55 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Englands sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i to af de forrige ti kampe, som Schweiz spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.

England – Schweiz: Form

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er England på udkig efter en sejr. Mod Danmark spillede de 1-1, før de også delte point med Slovenien i en 0-0 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod Slovakiet. England vandt halvdelen af deres seneste seks landskampe, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede syv mål, men lukkede også tre ind.

Schweiz ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Skotland. Herefter var de oppe imod Tyskland i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Italien, som blev nedlagt med 2-0. Schweiz vandt af deres seneste seks mulige landskampe, mens de spillede uafgjort tre gange og led en nederlag. De scorede 12 mål, mens de samtidig indkasserede fire mål.

England – Schweiz: Målscorere og kort

Hold godt øje med Harry Kane, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten tre gange på det seneste for England. For gæsterne præsterede Xherdan Shaqiri to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

England – Schweiz: Startopstillinger

England – Schweiz: Odds sammenligning