England mod Senegal – Optakt, Spilfiduser, Odds

England forbereder sig på at møde Senegal på Al Bayt Stadium på søndag i en duel i 1/8-finalen af FIFA VM.

Når de nu har arbejdet sig så langt i FIFA VM turneringen, kommer hverken England eller Senegal til at overgive sig uden en hård fight. Det kan blive en lang aften på Al Bayt Stadium den kommende søndag. Hjemmeholdet England går ind til kampen som nummer 5 på FIFA verdensrangliste, mens gæsterne fra Senegal kommer til kampen den kommende søndag som nummer 18.

Før deres første knockout-kamp ved turneringen er England kæmpe favoritter til også at gå videre. England har kvalitet nok i truppen til at nære drømme om at nå langt.

Før deres første knald-eller-fald kamp siden VM i 2002 forventes det af Senegal, at de som minimum giver England kamp til stregen. De truede Holland og svarede stærkt igen med to sejre i træk.

Form England mod Senegal

England virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Iran, der blev nedlagt 6-2. Herefter spillede de 0-0 mod USA, hvorpå Wales blev besejret 0-3. England vandt beskedne 3 sejre i deres seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 4 gange, mens de tabte 3 kampe.

England har før kampen på søndag et godkendt snit på 2.5 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 25 gange, mens de indkasserede 13 mål. Det er lig med 1.3 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 3 gange.

Senegal har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-2 til Holland. De svarede stærkt igen mod Qatar, som blev slået 1-3, før de sejrede 1-2 over Ecuador. Senegal var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe, mens de spillede uafgjort 1 gange. De led også 2 nederlag i denne serie.

Senegal kommer med en god historik på målfronten for de seneste 7 kampe. Det er blevet til 1.5 mål pr. kamp, svarende til 15 mål i alt. I egen ende lukkede de 14 mål ind, eller 1.4 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 0 gange.

England går ind til kampen som mindre favoritter og med masser af selvtillid efter at have vundet deres gruppe. De har ingen intention om at slutte deres deltagelse ved FIFA VM i denne runde.

England får vores stemme i denne kamp, men da vi fortrækker at kombinere med et målfattigt udfald i forsøget på at sparke oddset i vejret. Begge parter er normalt rimeligt godt organiserede, hvorfor under 2.5 mål også frister.

Facts og finurligheder for England v Senegal.

  • England har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
  • England har ikke tabt deres seneste 4 kampe
  • 3 af England’s seneste 4 kampe havde over 2.5 mål
  • Senegal scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
  • Senegal har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • 7 af Senegal’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • Senegal vandt 5 af 7 af deres seneste kampe
  • I 3 af de seneste 4 kampe Senegal har spillet, har begge hold scoret

Stilling

England mod Senegal – indbyrdes historik

Topscorer

Marcus Rashford har været den bedste målskytte i FIFA VM for hjemmeholdet med 3 mål på det seneste. England satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Senegal kigger til gengæld mod M’Baye Niang i håb om, at han kan udvide totalen på 1 mål i hans seneste kampe i FIFA VM.

Vinder – Uafgjort – Vinder

England høstede tre point i 3 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 4 gange og led 3 nederlag i denne serie. Senegal sikrede sig 7 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 2 nederlag.

Antal mål: Over – Under

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Englands seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i 6 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.3 mål i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

England scorede kampens første mål i 4 af deres seneste 10 kampe. Senegal scorede kampens første kasse i 4 af deres foregående 10 games kampe.

England præsterede 2 sejre uden at indkassere et eneste mål i deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer.