England møder arvefjenden fra Tyskland på Wembley

Vi har fået overstået gruppespillet ved EM 2020, hvorfra England klarede sig igennem. De møder nu Tyskland på Wembley den kommende tirsdag i denne kamp i 1/8 finalen.

England bringer en rangering som nummer 4 på verdensranglisten til bordet, hvilket indikerer en tæt kamp mod Tyskland, der ankommer til Euro 2020 fra en rangering som nummer 12 på FIFAs verdensrangliste.

England har kvalitet nok i truppen til at nære drømme om at nå deres anden finale ved en EM-slutrunde. England nappede førstepladsen i gruppen, men det var ikke uden udfordringer undervejs. Det må formodes, at niveauet skal hæves betragteligt, hvis de skal nå deres første finale ved en EM-slutrunde.

Tyskland gik ind til EM-slutrunden som favoritter til at toppe den mest frygtindgydende gruppe ved EM 2020. De er ude efter at revanchere et elendigt VM i 2018, og har kikkerten rettet mod at vinde EM for første gang i 25 år.

Tyskland havde dog store vanskeligheder ved at besætte en andenplads i deres gruppe. Der skal især andre boller på suppen i defensiven, hvis videre adgang skal sikres.

England havde visse udfordringer i forhold til at nappe førstepladsen i gruppespillet, men bestod dog prøven i sidste ende. De har ingen intentioner om at forlade Euro 2020 inden kvartfinalen.

Tyskland haltede sig igennem gruppespillet, og balancerede på randen af knock out i den sidste kamp mod Ungarn. Der er enorme huller i defensiven, som skal lappes før kampen mod England.

Form England møder Tyskland

England bøjer sig ikke.

England ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at England vandt 1-0 mod Kroatien, hvorefter de noterede en kedelig 0-0 kamp med Skotland mens den seneste kamp resulterede i en 1-0 sejr mod Tjekkiet.

Tyskland fortsat skidt kørende.

Tyskland går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. I Tysklands 3 sidste kampe har de været igennem et 1-0 nederlag mod Frankrig, dernæst fulgte en 4-2 sejr mod Portugal, mens de senest ender med 2-2 uafgjort mod Ungarn.

Sidste gang England stødte ind i Tyskland i en landskamp, endte det med en tørvetriller af en kamp, der fusede ud i en målløs 0-0 uafgjort.

England møder Tyskland med en historik der siger 4-1-5 for deres seneste 10 kampe.

Formstærk måltyv

Kigger man på markedet for en målscorer, virker det som en god idé at holde på Raheem Sterling. Landsholdsspilleren fra England har fundet vej til netmaskerne 2 gange i deres seneste seks kampe.

At præstere 2 mål i de foregående seks landskampe for Tyskland gør naturligt Kai Havertz til en spiller, alle modstandere holder et skarpt øje med.