England mod USA – Optakt, Spilfiduser, Odds

Det er anden runde af gruppespillet i FIFA VM turneringen, og vi skal ser nærmere på kampen mellem England og USA. Der er kick off den kommende fredag på Al Bayt Stadium.

Efter den første runde af kampe i gruppespillet er England nummer 1 med 3 point, mens USA har 1 point og er nummer 3. Mens hjemmeholdet England ligger nummer 5 på FIFA verdensrangliste, ankommer gæsterne USA til kampen den kommende fredag som nummer 16.

Før deres første kamp ved turneringen er England kæmpe favoritter til at vinde deres gruppe. England har kvalitet nok i truppen til at nære drømme om at nå langt.

Før deres første kamp ved slutrunden forventes det af USA, at de som minimum er i spil til en plads i knockout-runden ved FIFA VM. USA drømmer selvfølgelig om at skabe en overraskelse.

Form England mod USA

England har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 1-0 mod Italien, hvorefter de opnåede 3-3 mod Tyskland. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 6-2 i opgøret mod Iran. England høstede tre point i 4 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 3 nederlag i denne serie.

England har godt med selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på fredag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.3 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 23 garn. De lukkede 15 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.5 pr. kamp med clean sheets i 2 af dem.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for USA, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 2-0 mod Japan, hvorefter de opnåede et point efter 0-0 mod Saudi Arabien. Senest satte de et point mere på tavlen efter 1-1 mod Wales. USA vandt beskedne 3sejre i deres seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 5gange, mens de tabte 2kampe.

USA er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens USA præsterede 1 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

Det vil være tæt på skandaløst, hvis det kikser for England med at høste tre point i deres første gruppekamp FIFA VM. Vanskeligere kampe ligger sandsynligvis forud, hvorfor det kan vise sig essentielt at åbne med en sejr. Alt andet end nederlag i deres kommende FIFA VM kamp vil være en overraskelse for USA. Det ligner et spørgsmål om at minimere det ventede nederlag.

Hjemmesejren til værterne fra England er det oplagte valg, når de byder velkommen til USA i dét, der har alle muligheder for at gå hen og blive en målrig kamp.

Facts og finurligheder for England v USA.

  • England har ikke vundet 6 af 7 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod England i 6 af de seneste 7 kampe
  • 3 af England’s seneste 4 kampe havde over 3.5 mål
  • 3 af England’s seneste 4 kampe havde over 2.5 mål
  • 17 af USA’s seneste 19 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 4 USA kampe, har summen af mål været under 2.5
  • USA har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • USA har ikke vundet deres seneste 4 kampe
  • USA uafgjort 3 af 4 af deres seneste kampe

Stilling

England mod USA – indbyrdes historik

England går til kampen mod USA med en 3-1-0 statistik for deres seneste 4 møder. Det giver en sejrs-rate på 75%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i 2 af de seneste 4 kampe mellem England og USA.

Topscorer

Bukayo Saka fandt vej til netmaskerne 2 gange i de foregående seks kampe i FIFA VM for England. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne på fredag.

Vinder – Uafgjort – Vinder

England høstede tre point i 4 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 3 nederlag i denne serie. USA sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 5 gange samt 2 nederlag.

Antal mål: Over – Under

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Englands seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.5 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i 3 af de forrige 10 kampe, som USA spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 2 kampe af de seneste 4 kampe mellem disse to hold. England præsterede et gennemsnit på 2 mål, mens USA snittede 0.5 mål i disse. Begge hold scorede 2 gange i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

England scorede kampens første mål i 4 af deres seneste 10 kampe. USA scorede kampens første kasse i 4 af deres foregående 10 kampe.

England præsterede at åbne scoringen i bare 3 af deres seneste 10 kampe. Over deres seneste 10 kampe var USA først på tavlen 4 gange.