England på revanche-jagt mod Belgiens bronzevindere

For første gang siden VM slutrunden i 2018 i Rusland står England igen overfor Belgien, når de to formstærke giganter møder på Wembley i London. Tilbage i 2018 i Rusland mødte de sågar hinanden hele to gange.

Første gang i gruppespillet, hvor førstepladsen var på spil, anden gang var i slutrundens næstsidste kamp, hvor de som to tabende semifinalister skulle placere bronzemedaljen. Belgien trak sig sejrrigt ud af begge opgør, som i øvrigt begge var målfattige, hhv. 1-0 og 2-0 sluttede kampene, og måske derfor er belgierne også i aften bookmakernes favoritter.

Raheem Sterling er meldt ude for England, og fra den engelske lejr skulle seneste nyt være, at Harry Kane har pådraget sig en mindre skade og ikke vil blive risikeret. Det kan åbne op for formstærke Calvert-Lewin, der scorede senest mod Wales. Belgien mangler Thibaut Courtois og sandsynligvis også Eden Hazard, mens Dries Mertens er tvivlsom.

Det er to nationer, der ikke kan stille i stærkeste opstilling og begge kan efter en god start på Nations League leve med bare ikke at tabe kampen, og det var som nævnt ikke målrigt under VM i deres seneste opgør, hvorfor vi tager chancen på nedenstående.

Flere interessante tips