England skal svare igen på pointtab og tage VM-billet

England er af bookmakerne gjort til gigantiske favoritter, når de har besøg af Albanien på fredag. Tre point til favoritholdet betaler 1.10 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Wembley. England går ind til kampen den kommende fredag som nummer 5 på FIFAs verdensrangliste. Det indikerer en større forskel mellem nationerne, da Albanien kommer med en rangering som nummer 63. Som ligaens førerhold har England gjort krav på 20 point efter 8. På plads 3 i tabellen har Albanien indsamlet 15 point for 8 kampe.

England v Albanien statistik og historik

Der bør være et drama i vente mellem England og Albanien, for andenpladsen er på spil. Hjemmeholdet kan sikre VM-pladsen med tre point og beholder som minimum placeringen i top to med uafgjort. Gæsterne har til gengæld ikke råd til nederlag.

England oser af selvtillid inden deres kamp den kommende fredag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. England præsterede flotte 2.5 mål pr. kamp, eller sammenlagt 25 kasser. De indkasserede 7 mål, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med clean sheets i 5 af dem. 

Hvad målscoring angår, er Albanien ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 5 gange i denne serie.

Facts og finurligheder for England vs Albanien.

  • England er ubesejret i de seneste 8 kampe i træk;
  • England er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • England har scoret i seneste 20 af 22 kampe;
  • I 3 of 5 seneste England kampe var antal mål OVER 3.5.
  • I 7 of 9 seneste Albanien kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Albanien har scoret i seneste 6 af 8 kampe;
  • Albanien har ikke indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe;
  • Albanien har scoret i de seneste 4 udebane kampe i træk.

Form England møder Albanien

England fortsætter pointhøsten.

England vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. England går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Polen, før de nedlage Andorra med 5-0. Mod Ungarn blev der delt i porten i en 1-1 kamp.

Albanien fortsætter pointhøsten.

Albanien går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. I deres seneste tre kampe formåede Albanien først at banke San Marino med 5-0. Herefter nedlagde de også Ungarn med 0-1, inden stimen stoppede mod Polen, der vandt en 0-1 sejr.

England v Albanien Indbyrdes historik

Ikke bare vandt England deres seneste to kampe mod Albanien i FIFA VM. De præsterede også et “clean sheet” på vejen med 2-0 i marts 2021 og 2-0 i september 2001. England møder Albanien med en historik imellem klubberne, der siger 3-0-0 for deres seneste 3 kampe i FIFA VM.

Stillingen i FIFA VM

Den nuværende stilling i gruppen viser os, hvor England og Albanien befinder i tabellen i forhold til hinanden inden dette opgør. Der er helt sikkert lagt op til en spændende duel om de tre point i denne runde 9 den kommende fredag.

Topscorer i form