England vs Nordmakedonien – Spilfiduser, Optakt og Odds

Vi går ind i fjerde runde af kvalifikationen til EM og foran os ligger en kamp mellem England og Nordmakedonien på mandag på Old Trafford.

Efter de første tre kampe i gruppespillet er England nummer en med ni point point, mens Nordmakedonien er nummer fire med tre point point. Før kampen sparkes i gang EM ligger England nummer 5 på verdensranglisten hos FIFA. Nordmakedonien befinder sig til gengæld på en placering som nummer 65.

England går ind til fjerde runde i EM i forrygende form med tre sejre i træk. Det sætter dem i en fantastisk position til at gå all-in på et positivt resultat i fjerde runde.

Form England mod Nordmakedonien

England er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende mandag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Italien nedlagt 1-2, hvorefter det blev 2-0 mod Ukraine. Senest måtte også Malta bøje sig i et 0-4 nederlag. England viste ikke meget nåde i deres seneste seks landskampe, hvor de vandt fem, spillede nul og tabte en. De scorede 15, mens de lukkede tre ind.

I deres seneste tre kampe formåede Nordmakedonien først at banke Malta med 2-1. Herefter nedlagde de også Færøerne med 1-0, inden stimen stoppede mod Ukraine, der vandt en 2-3 sejr. I deres seneste seks landskampe vandt Nordmakedonien to sejre, mens de spillede en kampe uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede ni og scorede syv mål.

England kommer med masser af selvtillid før deres næste kamp efter at have vundet 3 sejre i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for England v Nordmakedonien.

  • England har ikke tabt 21 af 23 af deres seneste hjemmekampe
  • I de seneste 6 England kampe, har summen af mål været under 3.5
  • England har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste kampe
  • 6 af England’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • England var i vandt 4 af deres seneste 5 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • I de seneste 6 Nordmakedonien udekampe, har summen af mål været under 2.5
  • 11 af Nordmakedonien’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 6 Nordmakedonien udekampe, har summen af mål været under 3.5
  • 5 af Nordmakedonien’s seneste 7 kampe havde under 2.5 mål
  • Der er scoret imod Nordmakedonien i 6 af de seneste 7 kampe

England vs Nordmakedonien – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for England, når de skal i aktion mod Nordmakedonien.

Jack Grealish og James Maddison er blandt de to spillere, som mangler for England den kommende mandag.

England mod Nordmakedonien – indbyrdes historik

England går til kampen mod Nordmakedonien med en 2-2-0 statistik for deres seneste fire møder. Det giver en sejrs-rate på 50%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i to af de seneste fire kampe mellem England og Nordmakedonien.

Spilfiduser for kampen

Eljif Elmas virker til at være i anstændig form for Nordmakedonien, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i EM. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi England, som er store favoritter til sejren på mandag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Harry Kane, som stod for seks mål i hans seneste seks kampe.

England høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led to nederlag i denne serie. Nordmakedonien sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fire nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Nordmakedonien fire sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste fire kampe mellem disse to hold. England præsterede et gennemsnit på 1.25 mål, mens Nordmakedonien snittede 0.75 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Englands seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.4 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.