England vs Ukraine – Spilfiduser, Optakt og Odds

England tager på Wembley imod Ukraine, hvor en spændende kamp bør være på menuen. Der er kickoff på søndag, og er en af de mange kampe i anden runde af kvalifikationsfasen til EM. I det seneste opgør mellem disse to løb England med de tre point i en 0-4 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag.

Efter første runde af gruppespillet er England nummer et med tre point, mens Ukraine har nul point som nummer tre. England ligger nummer 5 på verdensranglisten hos FIFA, mens Ukraine befinder sig på en placering som nummer 26 i verden.

England sikrede sig en lettere nervøs 2-1 sejr i deres åbningskamp i EM. Omend det ikke var helt overbevisende cifre, vil de være lettede over at komme af sted med tre point. Alt andet end nederlag i deres kommende EM kamp vil være en overraskelse for Ukraine. Det ligner et spørgsmål om at minimere det ventede nederlag.

Form England mod Ukraine

England har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Senegal med 3-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-2 mod Frankrig. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-2 over Italien. England vandt fire af deres seneste seks landskampe, hvori de også spillede uafgjort to gange og led to nederlag. De scorede 13 mål og lukkede 11.

Ukraine har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Skotland gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 3-0. De revancherede de med en sejr på 0-5 over Armenien, inden de senest spillede 0-0 mod Skotland. Ukraine vandt af deres seneste seks mulige landskampe, mens de spillede uafgjort nul gange og led to nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede fem mål.

Vores tip

Facts og finurligheder for England v Ukraine.

  • England har ikke tabt 20 af 22 af deres seneste hjemmekampe
  • 8 af England’s seneste 10 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • 5 af England’s seneste 6 kampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 4 England kampe, har summen af mål været under 3.5
  • England har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste kampe
  • 12 af Ukraine’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
  • Ukraine har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe
  • Ukraine scorede i 10 af deres seneste 12 udekampe
  • Ukraine har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste udekampe
  • Ukraine vandt 5 af 7 af deres seneste udekampe

England vs Ukraine – Seneste nyt

England kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Ukraine den kommende søndag.

Jack Grealish, Ivan Toney, James Maddison, Ben Chilwell og Reece James er alle ude af truppen, som England tager imod Ukraine med på Wembley.

England mod Ukraine – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 0-4 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende søndag. England plejer at nyde at møde Ukraine, med fem sejre i de seneste otte kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.28.

Begge hold scorede i to af de seneste otte kampe mellem England og Ukraine.

Spilfiduser for kampen

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Harry Kane viser rigtig god form med fem mål i seks kampe og England bør bringe ham i spil mod Ukraine. Sidstnævnte ankommer med Roman Yaremchuk, der stod for tre mål i de seneste seks kampe.

England vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Ukraine vandt seks af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. Ukraine scorede kampens første mål i otte af deres seneste 10 udekampe. England præsterede kampens første scoring i fire af deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste otte kampe mellem disse to hold. England præsterede et gennemsnit på 1.64 mål, mens Ukraine snittede 0.39 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Englands seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.8 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.6 mål i disse kampe.