Eriksen og co. kan stoppe Englands “løver”

Historikken strækker sig helt tilbage til 1908 og onsdag aften er det 22. gang, at Danmark står overfor England, når de to mandskaber træder ind på Wembleys græstæppe til kampstart kl. 20.45. Hos Betfair.dk benytter de kampen til ikke bare ét men to lækre tilbud og begge spiller fremragende ind i vores satsninger på kampen. Først og fremmest er der mulighed for et gratis spil på 250 kroner på et vilkårligt udfald.

Ikke overraskende har England det indbyrdes overtag med 13 sejre i de 21 opgør, og Danmark skal op imod et engelsk mandskab, der synes bedre afstemt end set i mange, mange år. De virker ganske enkelt til kun at være blevet bedre end ved VM-slutrunden i 2018, hvor de nåede semifinalen.

Når man stiller uden offensive kræfter som Raheem Sterling og kaptajnen Harry Kane mod Belgien, og alligevel formår at vende 0-1 forholdsvis tidligt i kampen til sejr på 2-1, siger det en hel del af moralen i truppen, tvivlsomt straffespark eller ej.

Betfair.dk byder med et tilbud, der hedder odds 2.00 på over 0.5 mål. De spillede 0-0 sidste gang. Det var anden gang i 21 opgør, at det skete. Det sker ikke to gange i træk og ligner et fremragende spil. Vil man højere op i odds, anbefaler vi, at du kigger nærmere på vores andet spil på kampen.

Vi har også kig på de 250 gratis kroner på et vilkårligt spil på kampen og har tænkt os at anvende dem på et langskud. Begge nationer kom igennem søndagens kampe med sejr. Om end historikken er positiv, har England ofte haft det vanskeligt imod Danmark, og vi ser stor værdi i en satsning på, at Eriksen og co. kan holde England til det ene point som i opgøret i Parken.

Flere interessante tips