Esbjerg fB mod HB Køge i Nordicbet Liga runde 26 – optakt, odds og spilfiduser

Der er mere end blot tre point på spil, når Esbjerg fB træder op imod HB Køge på Blue Water Arena den kommende lørdag i Nordicbet Liga. Begge parter har sigtekornet rettet mod en placering i top fire, hvorfor en kamp som denne helst ikke må tabes.

Esbjerg fB indtager en plads som nummer 4 i tabellen med 22 point efter 25 kampe. På de 25 runder HB Køge har afviklet, har de indsamlet 30 point og ligger nummer 1 i stillingen.

HB Køge er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Nordicbet Liga, når de skal op imod Esbjerg fB den kommende lørdag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Når det kommer til mål, er Esbjerg fB ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

HB Køge kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 10 mål imod. Det giver et snit på 1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Esbjerg fB v HB Køge.

Form Esbjerg fB mod HB Køge

Esbjerg fB håber på frisk start.

Esbjerg fB har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Hobro IK blev det 2-2, hvorefter Jammerbugt FC viste sig for stærke og sejrede 2-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 0-0 kamp mod Vendsyssel FF.

HB Køge drømmer om mere.

HB Køge har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke Vendsyssel FF med 3-0 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Hobro IK. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Fremad Amager.

Esbjerg fB v HB Køge Indbyrdes historik

HB Køge havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-0 tilbage i November 2021 i Nordicbet Liga. Esbjerg fB går ind til opgøret med en historik mod HB Køge, der siger 5-2-2 for deres seneste 9 kampe i Nordicbet Liga. Af de seneste 9 kampe mellem Esbjerg fB og HB Køge kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 3 gange. Desuden scorede begge hold mål i 2 af disse 10 møder.

Stilling i Nordicbet Liga

Stillingen i Nordicbet Liga inden den kommende runde 26 fortæller os, hvor Esbjerg fB og HB Køge ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Blue Water Arena.

Esbjerg fB mod HB Køge – Hold øje med…

Con Ouzounidis fandt vej til netmaskerne 1 gange i de foregående seks kampe i Nordicbet Liga for Esbjerg fB. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende lørdag. Gamblere vil også have et godt øje til Nsungusi Effiong i håb om, at han kan føje til de 3 mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga for HB Køge.