Esbjerg fB mod Hobro IK i Nordicbet Liga runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

Esbjerg fB byder velkommen til Hobro IK i Nordicbet Liga den kommende torsdag på Blue Water Arena.

Esbjerg fB har formået at skrabe 20 point sammen for 22 kampe, mens Hobro IK for 22 opgør har 22 point.

Motivationen bør være på plads hos Esbjerg fB, som kan overhale Hobro IK i stillingen på torsdag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Blue Water Arena.

Det er ikke sådan, at Esbjerg fB ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 14 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.4 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 19 mål imod, et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Hobro IK ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Esbjerg fB v Hobro IK.

Form Esbjerg fB mod Hobro IK

Esbjerg fB drømmer om at stoppe ringe stime.

Bare ét point forhindrer Esbjerg fB i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-0 af Vendsyssel FF, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod AC Horsens. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Lyngby Boldklub, som satte sig igennem med 3-0.

Hobro IK bøjer sig ikke

Hobro IK er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-0 og 3-1 over HB Køge samt FC Fredericia. Serien blev dog bremset mod Fremad Amager i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

Esbjerg fB v Hobro IK Indbyrdes historik

Esbjerg fB tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 6-2 tilbage i oktober 2021 i Nordicbet Liga. Esbjerg fB møder Hobro IK med en historik imellem klubberne, der siger 6-0-0 for deres seneste 6 kampe i Nordicbet Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 6 kampe mellem Esbjerg fB og Hobro IK. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 4 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Nordicbet Liga

Tabellen i Nordicbet Liga giver os et overblik over, hvordan Esbjerg fB og Hobro IK hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 23. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på torsdag på Blue Water Arena i vente.

Esbjerg fB mod Hobro IK – Hold øje med…

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Leonel Montano viser rigtig god form med 4 mål i seks kampe og Esbjerg fB bør bringe ham i spil mod Hobro IK. Sidstnævnte ankommer med Muamer Brajanac, der stod for 4 mål i de seneste seks kampe.