Esbjerg fB skal følge op mod Jammerbugt FC

Begge klubbers placering i midten af Nordicbet Liga antyder en jævnbyrdig kamp, når Esbjerg fB på Blue Water Arena får besøg af Jammerbugt FC. Esbjerg fB er placeret som nummer 8 i tabellen med 15 point efter 14 kampe. Jammerbugt FC ligger på en placering som nummer 9 i stillingen med 14 point ovenpå deres 14 opgør. 

De går ind til kampen som store outsidere, men Jammerbugt FC ved, at de kan overhale Esbjerg fB i stillingen i Nordicbet Liga med en sejr den kommende fredag. 

Når det kommer til mål, er Esbjerg fB ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs. 

Hvad målscoring angår, er Jammerbugt FC ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 25 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Esbjerg fB vs Jammerbugt FC.

  • Esbjerg fB har indkasseret mål i seneste 17 af 19 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Esbjerg fB kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Esbjerg fB har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 3 seneste Esbjerg fB kampe i træk var antal mål OVER 2.5.
  • Jammerbugt FC har indkasseret mål i seneste 38 af 40 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Jammerbugt FC kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Jammerbugt FC har scoret i de seneste 7 udebane kampe i træk;
  • Jammerbugt FC har scoret i seneste 5 af 7 kampe.

Form Esbjerg fB mod Jammerbugt FC

Esbjerg fB håber på yderligere point til samlingen.

Esbjerg fB har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod FC Helsingør tabte de 3-0, FC Fredericia også viste sig for stærke i en 2-1 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Esbjerg fB formåede at vinde 6-2 over Hobro IK.
 

Jammerbugt FC håber på yderligere point til samlingen.

Jammerbugt FC har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Hvidovre IF tabte de 0-2, hvorefter de vandt 1-0 over Hobro IK. De var tilbage i rendestenen med et 0-5 nederlag mod Nykøbing FC.

 

Esbjerg fB v Jammerbugt FC Indbyrdes historik

Esbjerg fB trak det korteste strå, da Jammerbugt FC vandt en 1-0 sejr i deres seneste møde i Nordicbet Liga. Resultatet var revanche for den 7-0 sejr Esbjerg fB noterede sig i den forrige kamp. Esbjerg fB møder Jammerbugt FC med en historik imellem klubberne, der siger 2-0-1 for deres seneste 3 kampe i Nordicbet Liga.

Stilling i Nordicbet Liga

Manden med målnæsen

Hold øje med Elias Sørensen når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for Esbjerg fB, mens sæsontotalen læser 6 kasser lige nu.