Esbjerg fB mod Lyngby Boldklub i Nordicbet Liga runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

Esbjerg fB tager imod Lyngby Boldklub på Blue Water Arena i runde 22 på fredag i Nordicbet Liga.

Esbjerg fB lægger beslag på placeringen som nummer 10 i Nordicbet Liga med 20 point for deres første 21 kampe. Differencen til Lyngby Boldklub er 20 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 2 i tabellen for 21 kampe.

Både Esbjerg fB og Lyngby Boldklub har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Nordicbet Liga. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Det er ikke sådan, at Esbjerg fB ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 14 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.4 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 19 mål imod, et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Lyngby Boldklub vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 14 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.4 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 8 mål i e kampe, lig med et snit på 0.8 pr. kamp. De holdt målet rent 5 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Esbjerg fB v Lyngby Boldklub.

Form Esbjerg fB mod Lyngby Boldklub

Esbjerg fB drømmer om at stoppe ringe stime.

Bare ét point forhindrer Esbjerg fB i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 4-2 og 1-0 mod Fremad Amager og Vendsyssel FF. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod AC Horsens.

Lyngby Boldklub håber på frisk start.

Lyngby Boldklub har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod FC Fredericia, før de sejrede 0-3 mod Fremad Amager. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-2 nederlag mod Nykøbing FC.

Esbjerg fB v Lyngby Boldklub Indbyrdes historik

Lyngby Boldklub tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 5-0 tilbage i August 2021 i Nordicbet Liga. Esbjerg fB møder Lyngby Boldklub med en historik imellem klubberne, der siger 0-0-1 for deres seneste 1 kampe i Nordicbet Liga.

Stilling i Nordicbet Liga

Tabellen i Nordicbet Liga giver os et overblik over, hvordan Esbjerg fB og Lyngby Boldklub hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 22. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på fredag på Blue Water Arena i vente.

Formstærk måltyv

Hold øje med Elias Soerensen, når du søger en målmager, eftersom han virker målsulten. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe i alle turneringer for Esbjerg fB, mens sæsontotalen læser 6 kasser lige nu.

Frederik Gytkjaer har stået det rette sted 3 gange i seks kampe i alle turneringer for Lyngby Boldklub, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotal.