Svingende Esbjerg tager imod Nykøbing FC

Esbjerg fB byder velkommen til Nykøbing FC i Nordicbet Liga den kommende søndag på Blue Water Arena. Med en placering som nummer 8 i stillingen har Esbjerg fB samlet 16 point efter 16 kampe. På 21 point befinder Nykøbing FC sig rangeret som nummer 6 for 16 afviklede kampe. 

Både Esbjerg fB og Nykøbing FC har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Nordicbet Liga. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen. 

Esbjerg fB har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 16 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 1 gange. 

Nykøbing FC kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 2 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 20 garn i takt med, at de måtte finde sig i 15 mål imod. Det giver et snit på 1.5 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Esbjerg fB v Nykøbing FC.

  • Esbjerg fB har indkasseret mål i seneste 19 af 21 kampe;
  • I 7 of 9 seneste Esbjerg fB kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 5 seneste Esbjerg fB kampe i træk var antal mål OVER 2.5;
  • I 2 of 4 seneste Esbjerg fB kampe var antal mål OVER 3.5.
  • Nykøbing FC har tabt i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • Nykøbing FC har indkasseret mål i seneste 27 af 29 kampe;
  • I 9 of 11 seneste Nykøbing FC kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Nykøbing FC har scoret i seneste 9 af 11 kampe.

Form Esbjerg fB mod Nykøbing FC

Esbjerg fB håber på frisk start.

Esbjerg fB går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Esbjerg fB i øjeblikket. Mod Hobro IK satte de sig igennem i en 6-2 sejr, før de spillede 2-2 mod Jammerbugt FC. I sidste runde gik de dog ned med 3-0 mod HB Køge.

Nykøbing FC drømmer om at stoppe ringe stime.

Esbjerg fB går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. I deres seneste tre kampe formåede Nykøbing FC først at banke Jammerbugt FC med 0-5. Herefter nedlagde de også Hobro IK med 3-1, inden stimen stoppede mod FC Fredericia, der vandt en 3-2 sejr.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Esbjerg fB43% chance for at tage tre point mod Nykøbing FC. Det svarer til, at man får 2.30 på oddset for sejr til Esbjerg fB, mens uafgjort giver 3.30 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Nykøbing FC betaler dig pengene 2.63 gange igen på oddset.

Esbjerg fB v Nykøbing FC Indbyrdes historik

Sidste gang Esbjerg fB spillede imod Nykøbing FC var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på CM Arena sluttede 1-1. Esbjerg fB går ind til opgøret med en historik mod Nykøbing FC, der siger 1-2-1 for deres seneste 4 kampe i Nordicbet Liga.

Stilling i Nordicbet Liga

Formstærk måltyv