Esbjerg fB mod Vendsyssel FF i Nordicbet Liga runde 29 – optakt, odds og spilfiduser

Med begge hold på jagt efter en placering i top fire, kæmpes der om vigtige point, når Esbjerg fB tager imod Vendsyssel FF på søndag.

Med en placering som nummer 5 i stillingen har Esbjerg fB samlet 23 point efter 28 kampe. På 31 point befinder Vendsyssel FF sig rangeret som nummer 3 for 28 afviklede kampe.

Både Esbjerg fB og Vendsyssel FF har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Nordicbet Liga. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Når det kommer til mål, er Esbjerg fB ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 6 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.6 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Vendsyssel FF ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Esbjerg fB v Vendsyssel FF.

Form Esbjerg fB mod Vendsyssel FF

Esbjerg fB drømmer om at stoppe ringe stime.

Esbjerg fB har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod HB Køge, hvorefter de mod Fremad Amager tabte 2-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod HB Køge, der vandt 2-1.

Vendsyssel FF håber på frisk start.

Vendsyssel FF har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 2-1 af Jammerbugt FC. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 0-1 til Hobro IK, for så at svare igen med en 4-1 sejr over Jammerbugt FC.

Esbjerg fB v Vendsyssel FF Indbyrdes historik

Sidste gang Esbjerg fB spillede imod Vendsyssel FF var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Nord Energi Arena sluttede 0-0. Esbjerg fB møder Vendsyssel FF med en historik imellem klubberne, der siger 4-3-3 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. I 6 af de seneste 10 opgør mellem Esbjerg fB og Vendsyssel FF var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Nordicbet Liga

Stillingen i Nordicbet Liga inden den kommende runde 29 fortæller os, hvor Esbjerg fB og Vendsyssel FF ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Blue Water Arena.

Esbjerg fB mod Vendsyssel FF – Hold øje med…

Patrick Schmidt fandt vej til netmaskerne 1 gange i de foregående seks kampe i Nordicbet Liga for Esbjerg fB. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne på søndag. Gamblere vil også have et godt øje til Tiemoko Konate i håb om, at han kan føje til de 3 mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga for Vendsyssel FF.