Æren på spil i Vestjylland når Esbjerg tager imod Fredericia

Esbjerg fB tager på mandag imod FC Fredericia i 1. Division på Blue Water Arena. Esbjerg fB indtager pladsen som nummer 3 i 1. Division med 55 point efter 28 kampe. FC Fredericia er 14 point bagefter som nummer 5 for 28 kampe.

Esbjerg fB drømmer om mere.

Der er vanskeligt at pege fingre ad Esbjerg fB, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. I Esbjerg fBs 3 sidste kampe har de været igennem et 1-0 nederlag mod FC Helsingør,
dernæst fulgte en 1-0 sejr mod HB Køge, mens de senest tabte 2-0 til Silkeborg IF.

Deres nuværende stærke form hjemme, som siger 3 sejre i de seneste 6 kampe siden februar, kan være dét, der udgør forskellen for Esbjerg fB den kommende mandag.

FC Fredericia drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for FC Fredericia igennem de seneste ugers kampe. FC Fredericia seneste 3 kampe byder på en 2-1 sejr mod HB Køge, et 1-0 nederlag mod Silkeborg IF og senest en 3-0 sejr mod HB Køge .

Formkurven på udebane siger 2 sejre i de seneste 5 kampe siden februar, og det virker umiddelbart som et acceptabelt udbytte. Men FC Fredericia har ikke råd til at slække på fokus, hvis der skal sikres en sejr på mandag.

Esbjerg fB vs FC Fredericia h2h

Gode chancer for mål

Esbjerg fB vandt 3-1 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Monjasa Park i april 2021 i 1. Division. Af de seneste 8 kampe mellem Esbjerg fB og FC Fredericia kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 6 af disse 10 møder. Esbjerg fB har haft et stærkt greb om FC Fredericia på det seneste og vandt 7 af de 8 foregående møder i 1. Division.

Stats and facts for Esbjerg fB and FC Fredericia.

  • Esbjerg fB er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • I 7 of 9 seneste Esbjerg fB kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Esbjerg fB har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • I 3 seneste Esbjerg fB kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.
  • Fredericia har indkasseret mål i seneste 13 af 15 kampe;
  • Fredericia har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Fredericia kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 2 of 4 seneste Fredericia kampe var antal mål UNDER 3.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Esbjerg fB giver 1.87 for en sejr, uafgjort betaler 3.60 retur, mens FC Fredericia giver 3.80 på oddset.