Silkeborg på pointmission i Esbjerg for at holde trit i topkampen

Esbjerg fB har fordel af hjemmebane på Blue Water Arena, når Silkeborg IF kommer forbi på torsdag til et opgør i 1. Division. Esbjerg fB indtager en solid 2. plads med 42 point efter 18 kampe. Silkeborg IF har 37 point og er på en nydelig 3. plads i tabellen.

Såvel Esbjerg fB som Silkeborg IF vil være ekstremt opsatte på at konsolidere deres placering i den sjove ende af 1. Division.

Esbjerg fB drømmer om mere.

Esbjerg fB har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. I deres seneste tre kampe sikrede Esbjerg fB sig en 1-0 sejr mod Hvidovre, før de spillede en kedelig 0-0 kamp med Vendsyssel FF for så senest at præstere en 1-0 sejr mod Fredericia.

Standarderne er tårnhøje for en klub som Esbjerg fB og sæsonen kan stadig munde ud i oprykning.

En formkurve, der hjemme siger 2 sejre i de seneste 3 kampe siden november, virker umiddelbart som et acceptabelt udbytte. Men Esbjerg fB har ikke råd til at slække på fokus, hvis der skal sikres en sejr den kommende torsdag.

Silkeborg IF på fortsat vinderkurs.

Silkeborg IF er i godt humør, eftersom de seneste uger har givet dem et godkendt udbytte på 12 point ud af 18 mulige. I deres seneste tre kampe Silkeborg IF sikrede sig en 4-0 sejr mod Skive IK, før de vandt en 2-0 sejr mod Hvidovre for så senest at præstere en 3-0 sejr mod Kolding IF.

Silkeborg IF har på på udebane bare præsteret beskedne 1 sejr i de seneste 3 kampe siden november. Der skal sandsynligvis en del mere gnist på, hvis de skal have tre point med hjem på torsdag.

Esbjerg fB vs Silkeborg IF h2h

Silkeborg IF vandt 3-1 hjemme, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på JYSK Park i september 2020 i 1. Division. Esbjerg fB tog revanche på eget græs i pokalturneringen i oktober, hvor de vandt 2-1. Esbjerg vandt 5 af deres seneste 10 indbyrdes opgør, hvoraf Silkeborg vandt tre.

Spilselskaberne lader til at mene, at denne kamp kommer til at byde på mange mål. Et væddemål på over 2.5 mål giver 1.75 på oddset, hvilket svarer til 57% chance for mindst 3 mål. Foretrækker man at gå den modsatte vej, kan under 2.5 mål spilles til 1.95 på oddset.

Statistics