Esbjerg skal lukke hullet til Fredericia

Oddsene indikerer en jævnbyrdig kamp, når Esbjerg fB på Blue Water Arena har besøg af FC Fredericia. Esbjerg fB er placeret som nummer 8 i tabellen med 12 point efter 12 kampe. FC Fredericia ligger på en placering som nummer 3 i stillingen med 23 point ovenpå deres 12 opgør. Esbjerg fB har brug for en sejr den kommende lørdag for at lukke afstanden til FC Fredericia i stillingen i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Esbjerg fB vs FC Fredericia.

  • Esbjerg fB har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Esbjerg fB har indkasseret mål i seneste 15 af 17 kampe;
  • Esbjerg fB har scoret i seneste 5 af 7 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Esbjerg fB kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • FC Fredericia har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • FC Fredericia har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • I 4 of 6 seneste FC Fredericia kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 2 of 4 seneste FC Fredericia kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Esbjerg fB vs FC Fredericia

Esbjerg fB håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Esbjerg fB igennem de seneste ugers kampe. Det er alt eller intet for Esbjerg fB i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 1-0 nederlag mod Jammerbugt FC, hvortil de svarede igen mod HB Køge i en 2-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 3-0 mod FC Helsingør.

FC Fredericia drømmer om mere.

FC Fredericia har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. FC Fredericia har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 3-0 af HB Køge. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 0-2 til Lyngby Boldklub, for så at svare igen med en 1-0 sejr over Fremad Amager.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Esbjerg fB 35% chance for at tage tre point mod FC Fredericia. Det svarer til, at man får 2.87 på oddset for sejr til Esbjerg fB, mens uafgjort giver 3.25 gange igen. Et væddemål på en udesejr til FC Fredericia betaler dig pengene 2.30 gange igen på oddset.

Esbjerg fB v FC Fredericia Indbyrdes historik

FC Fredericia vandt 1-0 hjemme, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Monjasa Park i august 2021 i Nordicbet Liga. Bookmakerne har Esbjerg fB som favoritter til sejren i dette opgør. Esbjerg fB går ind til opgøret med en historik mod FC Fredericia, der siger 7-0-3 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. I de foregående 10 kampe mellem Esbjerg fB og FC Fredericia bød 7 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 7 af de 10 kampe.

Stilling i Nordicbet Liga

Flere mål i vente

Hold øje med Elias Sørensen når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Esbjerg fB, mens sæsontotalen læser 3 kasser lige nu.