Espanyol mod Barcelona i La Liga runde 24 – optakt, odds og spilfiduser

Espanyol har fordel af hjemmebane på RCDE Stadium, når Barcelona kommer forbi på søndag til et opgør i La Liga.

Espanyol er placeret som nummer 13 i tabellen med 27 point efter 22 kampe. Barcelona ligger på en placering som nummer 4 i stillingen med 38 point ovenpå deres 22 opgør.

Espanyol har brug for en sejr den kommende søndag for at lukke afstanden til Barcelona i stillingen i La Liga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Espanyol ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Barcelona kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 10 mål imod. Det giver et snit på 1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Espanyol v Barcelona.

 • I de seneste 9 kampe i træk Espanyol har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Espanyol i de seneste 11 kampe
 • Espanyol scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
 • Espanyol har ikke vundet deres seneste 4 kampe
 • Espanyol tabte 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Barcelona scorede i deres seneste 11 kampe
 • I 9 af de seneste 11 kampe Barcelona har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Barcelona i 12 af de seneste 14 kampe
 • Barcelona har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste udekampe
 • Espanyol har har ikke vundet i de 23 seneste kampe i træk mod Barcelona
 • Espanyol har scoret imod i 23 af de senest 25 kampe mod Barcelona
 • Espanyol har tabte i 8 af 10 seneste kampe mod Barcelona
 • I 7 ud af 9 seneste Espanyol hjemmekampe mod Barcelona var antallet af mål under 3.5
 • Espanyol har ikke scoret i 6 af de senest 8 kampe mod Barcelona

Form Espanyol mod Barcelona

Espanyol håber på frisk start.

Bare ét point forhindrer Espanyol i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-1 af Mallorca, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Cadiz. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Real Betis, som satte sig igennem med 4-1.

Barcelona fortsætter pointhøsten.

Barcelona er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 2-2 mod Athletic Bilbao, før de bankede Deportivo Alaves med 0-1. Senest blev Atletico Madrid nedlagt i en 4-2 sejr.

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med Barcelona til 1.75 på oddset. Et væddemål på Barcelona giver dig netop nu 1.75 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 57% chance for at slå Espanyol. Ønsker du at placere dine indsatser på Espanyol, kan de spilles til 4.50 på oddset.

Espanyol v Barcelona Indbyrdes historik

Espanyol formåede ikke til at slippe igennem defensiven hos Barcelona i deres seneste møde i La Liga. Sidstnævnte endte med at tage alle tre point via henholdsvis 1-0 og 1-0 sejre. Espanyol går ind til opgøret med en historik mod Barcelona, der siger 0-2-8 for deres seneste 10 kampe i La Liga. I 6 af de seneste 10 opgør mellem Espanyol og Barcelona var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 24 fortæller os, hvor Espanyol og Barcelona ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på RCDE Stadium.

Manden med målnæsen

Hold øje med Raul de Tomas når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for Espanyol, mens sæsontotalen læser 12 kasser lige nu.

Memphis Depay har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Barcelona, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 8 mål.