Espanyol mod Cadiz – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i La Liga, når Espanyol tager imod Cadiz på RCDE Stadium på fredag.

Der er blevet scoret flittigt i Espanyols seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste ni kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie på fredag.

Espanyol kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 20 mål. Det er to mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Hvad målscoring angår, er Cadiz ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent fire gange i denne serie.

Espanyol er noteret for seks sejre, og har desuden spillet ni uafgjorte, ligesom det er blevet til 14 nederlag i La Liga i denne sæson. Espanyol tabte deres foregående 6 opgør.

Cadiz har indtil videre præsteret syv sejre og ti uafgjorte samt 12 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Espanyol v Cadiz.

  • I 9 af de seneste 10 kampe Espanyol har spillet, har begge hold scoret
  • Espanyol har i tabte de seneste 5 kampe i træk, hvori begge hold scorede
  • Espanyol scorede i deres seneste 11 kampe
  • I 8 af de seneste 9 hjemmekampe Espanyol har spillet, har begge hold scoret
  • Espanyol var i tabte de seneste 5 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • 12 af Cadiz’s seneste 14 kampe havde under 2.5 mål
  • 13 af Cadiz’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • 7 af Cadiz’s seneste 8 udekampe havde under 2.5 mål
  • Cadiz har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste udekampe
  • 9 af Cadiz’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål

Form Espanyol mod Cadiz

Espanyol har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af Girona, før Athletic Bilbao satte sig igennem med 1-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Real Betis, der satte sig igennem med 3-1. Espanyol opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scoredeotte og lukkede ti mål ind.

Cadiz har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Sevilla tabte de 0-2, hvorefter de vandt 0-2 over Real Betis. De var tilbage i rendestenen med et 0-2 nederlag mod Real Madrid. Cadiz kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede otte mål og scorede selv fire.

Espanyol opnåede ni point for deres seneste seks møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede to sejre, scorede ti og lukkede ti mål ind. Cadiz sikrede sig en sejre fra otte scorede mål og syv indkasserede i deres seneste syv kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem ni point til kontoen.

Espanyol vs Cadiz – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Espanyol, når de skal i aktion mod Cadiz.

Keidi Bare og Adria Pedrosa er blandt de to spillere, som mangler for Espanyol på fredag.

I værste fald må Cadiz finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i La Liga.

Det er navne som David Gil, Juan Cala, Victor Chust, Jon Ander og Joseba Zaldua, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til RCDE Stadium.

Espanyol mod Cadiz – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende fredag. Espanyol går til kampen mod Cadiz med en 1-2-2 statistik for deres seneste fem møder. Det giver en sejrs-rate på 20%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i to af de seneste fem kampe mellem Espanyol og Cadiz.

Espanyol mod Cadiz Spiltips

På trods af blot to mål i sine seneste seks kampe for Espanyol, har Martin Braithwaite været stærkt kørende i denne sæson med ni mål på kontoen. Han kommer stærkt motiveret ind til mødet med Cadiz, og ligner et solidt spil på en målscorer på oddset den kommende fredag.

Espanyol vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Cadiz vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Espanyol har set seks af deres seneste 10 kampe i RCDE Stadium gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i tre Cadizs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Espanyol præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Cadiz snittede 1.6 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i otte af Espanyols forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 1.2 mål i løbet af denne serie. Der var gevinst på over 2.5 mål i to af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.9 mål i disse kampe.