Espanyol mod Girona – Optakt, Spilfiduser, Odds

Espanyol byder velkommen til Girona i La Liga på lørdag på RCDE Stadium.

Hold godt øje med mål, når Girona spiller kamp den kommende lørdag, for begge hold var på tavlen utrolige otte gange i træk i deres kampe.

Espanyol kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Girona har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende lørdag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 19 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.9 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur nul gange.

Espanyol har vundet to sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden seks kampe i denne sæson i La Liga. Espanyol har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Girona kigger på fire sejre, samt fem uafgjorte såvel som seks nederlag i La Liga. Girona tabte ingen af deres seneste 5 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Espanyol v Girona.

  • 10 af Espanyol’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • 9 af Espanyol’s seneste 11 kampe havde under 2.5 mål
  • Espanyol har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • Espanyol har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
  • I 5 af de seneste 7 hjemmekampe Espanyol har spillet, har begge hold scoret
  • I 16 af de seneste 18 kampe Girona har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Girona i 22 af de seneste 23 kampe
  • Girona scorede i 17 af deres seneste 18 kampe
  • 12 af Girona’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
  • I 8 af de seneste 10 udekampe Girona har spillet, har begge hold scoret

Form Espanyol mod Girona

Espanyol ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke CD Rincon med 0-3 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Barcelona. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Celta Vigo. De drømte om en placering i midten af tabellen, men Espanyol kan meget snart være nødt til at re-justere planen for at undgå nedrykning. Espanyol var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens to sluttede uafgjort og de led tre nederlag. De stod selv for otte mål, men indkasserede samtidig 11.

De seneste tre kampe har for Girona givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Elche med 1-2, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-1 mod Cacereno. Deres seneste opgør, mod Rayo Vallecano, indbragte et point i en 2-2 kamp. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Girona kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. Girona kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv otte.

Girona noterede sig syv point efter to sejre i deres seneste fire kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede fem mål, men indkasserede også fire selv.

Espanyol vs Girona – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Espanyol, når de skal i aktion mod Girona.

Keidi Bare og Adrià Pedrosa er blandt de to spillere, som mangler for Espanyol den kommende lørdag.

Girona ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på lørdag møder Espanyol.

Javier Hernández, Juanpe og Ibrahima Kébé bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Girona, når de drager til RCDE Stadium.

Espanyol mod Girona – indbyrdes historik

Det seneste opgør mellem Espanyol og Girona daterer sig nogle år tilbage, da Espanyol vandt 2-1 på Estadi Municipal de Montilivi. Mon ikke vi kan regne med, Espanyol glæder sig til at forny bekendtskabet. Espanyol går til kampen mod Girona med en 2-0-2 statistik for deres seneste fire møder. Det giver en sejrs-rate på 50%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i to af de seneste fire kampe mellem Espanyol og Girona.

Espanyol mod Girona Spiltips

Med bare ét mål i La Liga på det seneste er Martin Braithwaite ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Girona sætter deres lid til, at Cristhian Stuani kan vise tænder igen efter to mål i de seneste seks kampe i La Liga.

Espanyol vandt beskedne to sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Girona vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Girona lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Espanyol præsterede to clean sheets i deres seneste 10 kampe på RCDE Stadium.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste fire kampe mellem disse to hold. Espanyol præsterede et gennemsnit på 1.25 mål, mens Girona snittede 1.25 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Espanyols sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.