Espanyol mod Rayo Vallecano i La Liga runde 33 – optakt, odds og spilfiduser

Med en placering som nummer 12 i stillingen har Espanyol samlet 39 point efter 32 kampe. På 34 point befinder Rayo Vallecano sig rangeret som nummer 14 for 32 afviklede kampe.

Rayo Vallecano går ind til kampen mod Espanyol på torsdag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i La Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Det er ikke sådan, at Espanyol ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 11 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.1 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 14 mål imod, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Rayo Vallecano ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 5 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.5 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Espanyol v Rayo Vallecano.

 • Espanyol scorede i deres seneste 15 hjemmekampe
 • Espanyol har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
 • Espanyol vandt deres seneste 3 hjemmekampe
 • Der er ikke scoret imod Espanyol i de seneste 3 hjemmekampe
 • Rayo Vallecano har ikke vundet deres seneste 12 kampe
 • Der er scoret imod Rayo Vallecano i 21 af de seneste 22 udekampe
 • I de seneste 8 hjemmekampe i træk Espanyol har spillet mod Rayo Vallecano har begge hold scoret
 • Espanyol har har ikke tabt i de 10 hjemme seneste kampe i træk mod Rayo Vallecano
 • Espanyol har scoret imod i de seneste 12 kampe i træk de har spillet mod Rayo Vallecano
 • I 7 ud af 8 seneste Espanyol hjemmekampe mod Rayo Vallecano var antallet af mål over 2.5
 • Espanyol har scorede i de seneste 8 hjemmekampe i træk de har spillet mod Rayo Vallecano

Form Espanyol mod Rayo Vallecano

Espanyol drømmer om mere.

Espanyol har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Real Sociedad tabte de 1-0, hvorefter de vandt 1-0 over Celta Vigo. De var tilbage i rendestenen med et 2-1 nederlag mod Atletico Madrid.

Rayo Vallecano fortsat skidt kørende.

Det er ikke helt skidt for Rayo Vallecano, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Granada, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Valencia, før de desværre tabte med 1-0 til Deportivo Alaves.

Espanyol v Rayo Vallecano Indbyrdes historik

Rayo Vallecano havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i December 2021 i La Liga. Espanyol går ind til opgøret med en historik mod Rayo Vallecano, der siger 4-3-3 for deres seneste 10 kampe i La Liga. I de foregående 10 kampe mellem Espanyol og Rayo Vallecano bød 7 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 7 af de 10 kampe.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 33 fortæller os, hvor Espanyol og Rayo Vallecano ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende torsdag på RCDE Stadium.

Espanyol mod Rayo Vallecano – Hold øje med…

Raul de Tomas har været den bedste målskytte i La Liga for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. Espanyol satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Rayo Vallecano kigger til gengæld mod Sergi Guardiola i håb om, at han kan udvide totalen på 2 mål i hans seneste kampe i La Liga.