Espanyol mod Real Betis i La Liga runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

Espanyol har fordel af hjemmebane på RCDE Stadium, når Real Betis kommer forbi den kommende fredag til et opgør i La Liga.

Med 26 point efter 20 kampe er Espanyol at finde på plads 11 i La Liga. Real Betis halter efter med 37 point for 21 kampe og ligger før kampen på plads 3 i tabellen.

Real Betis er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i La Liga til Espanyol, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende fredag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Espanyol ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Real Betis kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på fredag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 12 mål imod. Det giver et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Espanyol v Real Betis.

 • I de seneste 6 kampe i træk Espanyol har spillet, har begge hold scoret
 • Espanyol scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
 • Der er scoret imod Espanyol i 12 af de seneste 14 kampe
 • Espanyol har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
 • Espanyol vandt 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
 • Real Betis scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
 • Der er scoret imod Real Betis i 4 af de seneste 5 kampe
 • Real Betis har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Espanyol har scorede i 15 af de senest 17 hjemmekampe mod Real Betis
 • Espanyol har har ikke vundet i de 6 seneste kampe i træk mod Real Betis
 • I 8 ud af 10 seneste Espanyol hjemmekampe mod Real Betis var antallet af mål under 3.5
 • Espanyol har scoret imod i 10 af de senest 12 kampe mod Real Betis
 • I 4 af de seneste 5 kampe Espanyol har spillet mod Real Betis har begge hold scoret

Form Espanyol mod Real Betis

Espanyol fortsat skidt kørende.

Espanyol har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Ponferradina, hvorefter de mod Elche tabte 2-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Mallorca, der vandt 2-1.

Real Betis håber på yderligere point til samlingen.

Real Betis er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Rayo Vallecano, før de bankede Sevilla med 2-1. Senest blev Deportivo Alaves nedlagt i en 4-0 sejr.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men i vores øjne lugter Real Betis stadig af en smule mere værdi på oddset end Espanyol. Bookmakerne giver Espanyol 32% chance for at tage tre point mod Real Betis. Det svarer til, at man får 3.10 på oddset for sejr til Espanyol, mens uafgjort giver 3.15 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Real Betis betaler dig pengene 2.40 gange igen på oddset.

Espanyol v Real Betis Indbyrdes historik

Sidste gang Espanyol spillede imod Real Betis var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Estadio Benito Villamarin sluttede 2-2. Espanyol går ind til opgøret med en historik mod Real Betis, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i La Liga. De seneste 10 kampe mellem Espanyol og Real Betis har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Espanyol og Real Betis hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 22. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på fredag på RCDE Stadium i vente.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Raul de Tomas. Han har vist flaget for Espanyol med 10 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Real Betis har til gengæld forhåbninger om, at Juanmi kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 11 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.