Espanyol mod Real Betis – Optakt, Spilfiduser, Odds

Espanyol agerer værter for Real Betis når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i La Liga den kommende lørdag på RCDE Stadium.

Espanyol kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Real Betis vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede ni mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.9 pr. kamp. De holdt målet rent fire gange i denne stime.

Espanyol er noteret for tre sejre, og har desuden spillet otte uafgjorte, ligesom det er blevet til seks nederlag i La Liga i denne sæson. Espanyol har ikke holdt rent bur i deres seneste 8 kampe på stribe.

Real Betis har indtil videre præsteret otte sejre og fire uafgjorte samt fire nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Espanyol v Real Betis.

  • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe Espanyol har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 4 kampe i træk Espanyol har spillet, har begge hold scoret
  • Espanyol har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Espanyol har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • 9 af Espanyol’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 kampe i træk Real Betis har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Real Betis i 10 af de seneste 12 kampe
  • 5 af Real Betis’s seneste 6 udekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Real Betis i de seneste 6 udekampe
  • I de seneste 3 Real Betis kampe, har summen af mål været over 2.5

Form Espanyol mod Real Betis

Espanyol har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod Girona, før de sejrede 1-2 mod Getafe. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-0 nederlag mod Athletic Bilbao. De drømte om en placering i midten af tabellen, men Espanyol kan meget snart være nødt til at re-justere planen for at undgå nedrykning. Espanyol var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens tre sluttede uafgjort og de led to nederlag. De stod selv for ni mål, men indkasserede samtidig ti.

Real Betis har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke Rayo Vallecano med 1-2 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Barcelona. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Osasuna. Selvom de sandsynligvis ikke er stærke nok i længden til at slutte på podiet, ligner Real Betis et hold, der er i stand til at overraske i La Liga. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Real Betis to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede fem og scorede fire mål.

Espanyol vs Real Betis – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Espanyol, når de skal i aktion mod Real Betis.

Keidi Bare og Adrià Pedrosa er blandt de to spillere, som mangler for Espanyol den kommende lørdag.

Real Betis ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på lørdag møder Espanyol.

Youssouf Sabaly, Paul Akouokou og Juan Cruz bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Real Betis, når de drager til RCDE Stadium.

Espanyol mod Real Betis – indbyrdes historik

Real Betis er ubesejret mod Espanyol i de sidste 7 indbyrdes opgør. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 1-4 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende lørdag. Real Betis besejrede Espanyol 4-1 i deres seneste duel, og bookmakerne byder ind med odds 2.75 på en ny sejr til førstnævnte.

Real Betis scorede i deres seneste 7 opgør mod Espanyol i La Liga. Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem Espanyol og Real Betis.

Espanyol mod Real Betis Spiltips

Joselu har været stærk for Espanyol i den senere tid med tre mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Real Betis håber, at Nabil Fekir kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Espanyol vandt beskedne to sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Real Betis vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. I deres seneste 10 udekampe præsterede Real Betis to sejre til nul.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Espanyol presterte 1.1 mål i gjennomsnitt, mens Real Betis presterte 1.7 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Espanyols seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.3 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i seks af de seneste ti kampe, som Real Betis spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål undervejs i processen.