Espanyol vs Athletic Bilbao – Spilfiduser, Optakt og Odds

La Liga kampen på RCDE Stadium på lørdag er en duel imellem hjemmeholdet Espanyol og gæsterne fra Athletic Bilbao.

Der er blevet scoret flittigt i Espanyols seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste otte kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie på lørdag.

Espanyol kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 18 mål. Det er 1.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Athletic Bilbao er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens Athletic Bilbao præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

Espanyol er noteret for seks sejre, og har desuden spillet ni uafgjorte, ligesom det er blevet til 12 nederlag i La Liga i denne sæson. Espanyol var på måltavlen i deres seneste 13 i træk.

Athletic Bilbao har indtil videre præsteret ti sejre og syv uafgjorte samt ti nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Espanyol v Athletic Bilbao.

  • I 7 af de seneste 8 kampe Espanyol har spillet, har begge hold scoret
  • I 7 af de seneste 8 hjemmekampe Espanyol har spillet, har begge hold scoret
  • Espanyol scorede i 15 af deres seneste 16 kampe
  • Espanyol scorede i 13 af deres seneste 14 hjemmekampe
  • Espanyol har i tabte de seneste 3 kampe i træk, hvori begge hold scorede
  • Der er scoret imod Athletic Bilbao i 10 af de seneste 11 kampe
  • Der er scoret imod Athletic Bilbao i 8 af de seneste 9 udekampe
  • 3 af Athletic Bilbao’s seneste 4 kampe havde under 1.5 mål
  • 3 af Athletic Bilbao’s seneste 4 udekampe havde under 1.5 mål
  • 5 af Athletic Bilbao’s seneste 6 udekampe havde under 3.5 mål

Form Espanyol mod Athletic Bilbao

Espanyol har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-1 af Real Madrid, før Celta Vigo satte sig igennem med 1-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Girona, der satte sig igennem med 2-1. Espanyol opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scorede ni og lukkede ti mål ind.

Athletic Bilbao virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Real Valladolid, der blev nedlagt 1-3. Herefter spillede de 0-0 mod Getafe, hvorpå Osasuna blev besejret 1-0. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Athletic Bilbao to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede syv og scorede seks mål.

Athletic Bilbao vandt otte af deres seneste ni opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i La Liga. De scorede 25 og indkasserede selv fem mål, hvilket samlet indbragte 24 point.

Espanyol vs Athletic Bilbao – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Espanyol, når de skal i aktion mod Athletic Bilbao.

Keidi Bare og Adria Pedrosa er blandt de to spillere, som mangler for Espanyol på lørdag.

Athletic Bilbao ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Espanyol på RCDE Stadium.

Inigo Martinez rejser ikke med Athletic Bilbao til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Espanyol mod Athletic Bilbao – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Espanyol med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Athletic Bilbao vandt tre af deres foregående ti kampe, mens Espanyol vandt tre sejre i ti opgør. Athletic Bilbao kan spilles til odds 2.15 hos spilselskaberne.

Espanyol scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Athletic Bilbao i La Liga. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Espanyol og Athletic Bilbao fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Espanyol mod Athletic Bilbao Spiltips

Martin Braithwaite har været stærk for Espanyol i den senere tid med fire mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Athletic Bilbao håber, at Raul Garcia kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Espanyol vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Athletic Bilbao vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Espanyol holdt kun rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Athletic Bilbao præsterede et rent i to af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret under 2.5 mål i to kampe af de seneste ti kampe kampe mellem de to rivaler her. Espanyol præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens Athletic Bilbao snittede 1.1 mål. Desuden var der gevinst på “begge hold scorer ikke” fem gange i de kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Espanyols seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.2 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Athletic Bilbao spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.